Balmain, Dsquared2, MSGM, No Vacancy Inn, Officine Générale, Opening Ceremony, Stampd και Surf is Dead δημιουργούν την πιο συλλεκτική σειρά για φούτερ. Ανακαλύψτε τα συλλεκτικά αυτά περιορισμένα κομμάτια στα καταστήματα Gap!


Η Gap παρουσιάζει τη νέα αποκλειστική συλλογή ανδρικών ενδυμάτων των «πιο cool σχεδιαστών στον πλανήτη» της GQ. Το πρόγραμμα, το οποίο αναγνωρίζει τους σχεδιαστές των ανδρικών ενδυμάτων, έχει επεκταθεί και διαθέτει διεθνή ταλέντα από όλο τον κόσμο. Φέτος, η Gap κάλεσε τους Balmain, Dsquared2, MSGM, No Vacancy Inn, Officine Générale, Opening Ceremony, Stampd και Surf is Dead να σχεδιάσουν συλλεκτικά φούτερ Gap.

GAP_GQ_LRG1.jpg 

"Φέτος, ακολουθήσαμε μια νέα προσέγγιση στη συνεργασία μας με τη Gap και τη GQ", λέει ο John Caruso, Vice President της Gap για την ανδρική σειρά. "Τα Hoodies της   Gap και τα πουλόβερ είναι κομμάτια που έχουν εμφανιστεί σε αμέτρητες διαφημιστικές καμπάνιες και δημοσιεύματα. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που δείχνουμε στους πελάτες μας πως ο κάθε σχεδιαστής ξανα-δημιουργεί μέσα από τη δική του ματιά αυτά τα κλασικά κομμάτια. "

"Η φετινή συλλογή αντικατοπτρίζει το γνωστό φούτερ Gap, με συνεργασίες από τα πιο συναρπαστικά ονόματα των ανδρών», λέει ο αρχισυντάκτης του GQ Jim Nelson. "Αντιπροσωπεύει ότι το καλύτερο από τους πιο cool σχεδιαστές με παγκόσμια επιρροή στα ανδρικά ενδύματα και μας κάνει όλους να θέλουμε να φορέσουμε αυτό το κομμάτι".

GAP_GQ_LRG2.jpg 

Η συλλογή Gap x GQ αποτελείται από οκτώ μπλούζες, ένα crewneck και επτά hoodies, που δημιουργήθηκαν από τους οκτώ σχεδιαστές. Σχεδιασμένα με την αισθητική της Gap, κάθε σχεδιαστής ενσωμάτωσε το δικό του λογότυπο μαζί με το λογότυπο Gap μέσω ειδικά προσαρμοσμένης παλέτας χρωμάτων, γραφικών και φυσικά προσωπικού στυλ. Η συλλογή αυτή είναι πλέον διαθέσιμη με περιορισμένες κομμάτια στα καταστήματα GAP σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους "Οι πιο cool σχεδιαστές του πλανήτη", επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.gap.com