Στο κατάμεστο Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”


Η sold out Τελετή Απονομής των Social Media Awards 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στο κατάμεστο Κτήριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Στην πιο social βραδιά της αγοράς Επικοινωνίας παρευρέθηκαν πάνω από 600 στελέχη και με παρουσιάστρια τη Λυδία Παπαϊωάννου παρακολούθησαν τη δημοφιλέστερη διοργάνωση για τα Social Media στην Ελλάδα. 
Εκεί, παρευρέθηκε και η 3ds λαμβάνοντας το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Best Use of Social Media for a Corporate Brand / Retail-eCommerce για λογαριασμό των Olympicstores.gr

Τα Olympic Stores (olympicstores.gr) πρόκειται για ένα από τα κορυφαία eshop υποδημάτων και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Η 3ds ανέλαβε εξ΄ ολοκλήρου την προώθηση της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος olympicstores.gr

Σχεδιάστηκε ένα ολοκληρωμένο marketing plan, κάνοντας χρήση όλων των Social Media. Στόχος μας ήταν η αύξηση των online πωλήσεων μέσα από τη μέτρηση συγκεκριμένων KPIs. 
Πιο συγκεκριμένα, οι στόχοι με τους οποίους δουλέψαμε ήταν η αύξηση του traffic, η αύξηση των επισκέψεων στις σελίδες προϊόντων, η αύξηση του μέσου αριθμού σελίδων ανά χρήστη και η παραμονή του στο site, αύξηση του conversion rate, αύξηση του retention rate,  η αύξηση της μέσης αξίας παραγγελίας και τέλος η μείωση της συμμετοχής της διαφήμισης στα έσοδα του Eshop. Με τη σωστή επικοινωνιακή στρατηγική, οι στόχοι επιτεύχθηκαν με αποτέλεσμα οι online πωλήσεις να διπλαστιαστούν μέσα σε έναν χρόνο! 
Τα φετινά βραβεία, με εμπλουτισμένα ζητούμενα υποψηφιότητας, ανανεωμένα κριτήρια αξιολόγησης και 3 Προέδρους στην Κριτική Επιτροπή, για να αντιπροσωπεύονται και οι τρεις πλευρές του digital οικοσυστήματος (brand – agency – platform), είχαν ως στόχο να χαρτογραφήσουν τις πιο δυναμικές τάσεις και να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές marketing στα Social Media.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα επόμενα Social Media Awards, το 2019.