Για μια ακόμη χρονιά, η Herbalife Nutrition προσέφερε ενέργεια και τόνωση στο μεγαλύτερο multisport event της Ελλάδας


Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη διοργάνωση, δεκαεννιά χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, από 42 διαφορετικές χώρες, βρέθηκαν ξανά φέτος στις Σπέτσες για να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν την πληθώρα των αθλητικών, και όχι μόνο, εκδηλώσεων του 8ου Spetses mini Marathon που διεξήχθη μεταξύ 5-7 Οκτωβρίου 2018 υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ.

herbalife_keimeno.jpg

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η HERBALIFE NUTRITION, η εταιρεία που συμβάλλει για μία πιο υγιεινή και δραστήρια ζωή, ήταν χορηγός της διοργάνωσης, παρέχοντας όλα τα συστατικά για την απαραίτητη ενυδάτωση και ενέργεια των αθλητών πριν και μετά τους αγώνες. Στο πλαίσιο αυτό, η Herbalife Nutrition προσέφερε το σύνολο των t-shirt των μεγάλων δρομικών αποστάσεων, ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της στην πλατεία Ποσειδωνίου προσφέρθηκαν ποτά ηλεκτρολυτών για την απαραίτητη τόνωση των αθλητών, με τους παρευρισκομένους να απολαμβάνουν ένα ισορροπημένο ρόφημα για την ενυδάτωση του οργανισμού τους. Επιπλέον, στο νησί των Σπετσών παρευρέθη πολυμελής αθλητική ομάδα, στην οποία συμμετείχαν οι Νόρα Δράκου, Γιώργος Σπανουδάκης, Χρήστος Μποφίλιος, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου και Μάκης Καλαράς, με τους 3 πρώτους να διακρίνονται στα 1.5 χλμ. κολύμβησης το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και με τον Μάκη Καλαρά να καταγράφει ρεκόρ διαδρομής με αμαξίδιο στα 25 χλμ. τρέξιμο την Κυριακή 7 Οκτωβρίου. 

herbalife_keimeno1.jpg

Τα προϊόντα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα προς αγορά μέσω του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife. Κάντε κλικ στο www.Herbalife.com 

www.herbalife.com & www.iamherbalife.com