Λέμε #NESTEAvolta , #NESTEApoli 


Το νέο παγωμένο τσάι NESTEΑ γιορτάζει την άφιξή του και κάνει βόλτες στην πόλη μας καλώντας μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν τις δύο υπέροχες γεύσεις του, λεμόνι για τους πιο «κλασικούς» και ροδάκινο για όσους επιθυμούν μια ζουμερή γλυκύτητα στη γεύση.

Τρίκυκλα NESTEA κατακλύζουν την πόλη και μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, προτρέποντάς μας να αφήσουμε στην άκρη τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας, με το νέο δροσιστικό ρόφημα της πόλης!
Με φρέσκια εμφάνιση και νέα συνταγή, το NESTEA μάς δροσίζει κάθε στιγμή της ημέρας με φυσικό τρόπο, χωρίς τεχνητές χρωστικές και συντηρητικά, με φυσικά αρώματα, στέβια και λιγότερη ζάχαρη.

nesteavolta_keimeno.jpg

Ανακαλύψτε το τις επόμενες ημέρες και ζήστε και εσείς λίγα λεπτά ζωντάνιας και αναζωογόνησης τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού! Βρείτε τα τρίκυκλα NESTEA με τις δύο νέες υπέροχες γεύσεις, την Πέμπτη 14 Ιουνίου στην πλατεία Βριλησσίων, την Παρασκευή 15 Ιουνίου στους εμπορικούς δρόμους της Γλυφάδας, καθώς και το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου στο Summer Bike Festival! 

NESTEA 

#BACKTOESSENTIALS 

Φυσική δροσιά, υπέροχη γεύση