Νέα ιστορικά υψηλά για τις εξαγωγές της Κρι Κρι


Νέες συνεργασίες σε Αγγλία και Ιρλανδία

•    61% αύξηση πωλήσεων σε εξαγωγές γιαουρτιού το 2017
•    24% μέση ετήσια αύξηση των εξαγωγών τα τελευταία χρόνια

Συνεχίζει τη δυναμική εξαγωγική δραστηριότητα προς τις αγορές των ευρωπαϊκών χωρών η βιομηχανία γάλακτος Κρι Κρι. Με το λανσάρισμα του “My authentic Greek Yogurt” σε γνωστή αλυσίδα S/M της Αγγλίας, η Κρι Κρι σηματοδοτεί την είσοδό της και στην αγορά των επώνυμων γιαουρτιών. Παράλληλα έχει επεκταθεί και στην αγορά της Ιρλανδίας.

krikriauthentic_keimeno.jpgΉδη από τις αρχές Φεβρουαρίου το “My authentic Greek Yogurt” της Κρι Κρι  βρίσκεται στα ράφια της Waitrose, ακολουθώντας το επιτυχημένο επαναλανσάρισμα του «Κρι Κρι, στραγγιστό & αγαπημένο» στην Ελλάδα. Η τοποθέτηση επώνυμων γιαουρτιών στη Waitrose είναι επακόλουθο της μακρόχρονης επιτυχημένης συνεργασίας της Κρι Κρι με τη μεγάλη βρετανική αλυσίδα, η οποία ξεκίνησε το 2013 με γιαούρτια ιδιωτικής ετικέτας. 
Επίσης, πρόσφατα ξεκίνησε νέα συνεργασία με τη Dunnes, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες S/M στην Ιρλανδία, με προϊόντα γιαουρτιού ιδιωτικής ετικέτας.

Σήμερα, το αναπτυσσόμενο δίκτυο εξαγωγών της Κρι Κρι περιλαμβάνει συνεργασίες με μεγάλα ευρωπαϊκά Super Market.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω συνεργασιών, η Κρι Κρι  πετυχαίνει μέση ετήσια αύξηση εξαγωγών 24%, τα τελευταία χρόνια. Ειδικά δε, για το 2017 οι εξαγωγές γιαουρτιού σημείωσαν αύξηση 61% σε σχέση με το 2016. Έτσι, πλέον, τα έσοδα από εξαγωγές ξεπερνούν το 30% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας. 
Όλες οι παραπάνω επιτυχημένες κινήσεις, οδηγούν την Κρι Κρι να θέσει ακόμη πιο φιλόδοξους στόχους εξαγωγών. Η καθιέρωση του “My authentic Greek Yogurt Kri Kri” ως ένα δυνατό διεθνές brand γιαουρτιού, θα ενισχύσει περαιτέρω τον εξαγωγικό προσανατολισμό της εταιρίας.

Περισσότερες πληροφορίες: 
krikri.gr, facebook.com/krikri.gr, instagram.com/krikri.gr