Μήπως είσαι κι εσύ ένας από αυτούς;


Μπες στο http://www.monopoly.com και κάνε τις ζαβολιές μέρος του παιχνιδιού!

Η MONOPOLY είναι ένα παιχνίδι που έχει δημιουργήσει πολλές οικογενειακές «βεντέτες» σε όλο τον κόσμο – και όχι άδικα!

Σε πρόσφατη έρευνα δείγματος 2.000 ατόμων, σχεδόν το 50% απάντησε ότι κλέβει – με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους – στη MONOPOLY. Οι «ζαβολιάρηδες» δήλωσαν ότι είτε κλέβουν λεφτά από την τράπεζα, είτε μετακινούν το πιόνι τους μερικές θέσεις μπροστά, είτε δημιουργούν μόνοι τους ψεύτικους κανόνες. Έτσι λοιπόν, η HASBRO, έχοντας στο μυαλό όλους αυτούς τους «ζαβολιάρηδες», παρουσιάζει ένα νέο τρόπο για να μπουν στη θέση τους!

monopoly_keimeno.jpg


Από σήμερα, όλοι οι λάτρεις της MONOPOLY μπορούν να «εκθέσουν» τα αγαπημένα τους πρόσωπα που κάνουν ζαβολιές με το hashtag #MonopolyCheater αλλά και κάνοντας download κάρτες «ζαβολιάς» από το http://www.monopoly.com!

Η MONOPOLY αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια παγκοσμίως με πάνω από 1 δισεκατομμύριο φανατικούς παίκτες σε 114 χώρες! Οι fans μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της MONOPOLY μέσω διαφόρων live & fashion licensing events, ψηφιακών & τυχερών παιχνιδιών. Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα επισκεφθείτε μας στο Monopoly.com, Facebook.com/Monopoly, @HasbroNews στο Twitter και @Hasbro στο Instagram.