Γνωστοί ΥouΤubers και η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη συναντιούνται στο Love Academy by DUO και λύνουν όλες σας τις απορίες γύρω από το απολαυστικό, ασφαλές sex..


Στον αέρα βρίσκεται η νέα καμπάνια του DUO, με πρωταγωνιστές γνωστούς ΥouΤubers καθώς και τη δημοφιλή sex coach Ειρήνη Χειρδάρη.Σε μία σειρά από videos που φιλοξενούνται στο ανανεωμένο  sexipedia.gr, οι πρωταγωνιστές συζητούν και αναλύουν καυτά θέματα, όπως η χρήση προφυλακτικού και η πρώτη φορά, μυώντας το κοινό στα μυστικά του sex. Όλα αυτά συμβαίνουν στην “Love Academy by DUO”, όπου οι νέοι καταφεύγουν στην ειδικό του sex για να λύσουν τις απορίες τους.

duo_keimeno2.jpg

Σε μια εποχή που η χρήση προφυλακτικού μειώνεται και η έλλειψη γνώσης και σεξουαλικής παιδείας είναι πιο εμφανείς από ποτέ, τo DUO βρίσκει έναν έξυπνο τρόπο να μεταδώσει τη σημασία της προφύλαξης στις πρώτες ερωτικές εμπειρίες των νέων και πιστεύει ότι μπορεί να δημιουργήσει έναν κόσμο πιο ασφαλή, κάνοντας την προφύλαξη πιο trendy από ποτέ.

Μέσω μιας σειράς fun videos που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, οι YouTubers που θα συμμετέχουν στη νέα καμπάνια DUO επισκέπτονται την ειδικό Ειρήνη Χειρδάρη στο Love Academy by DUO συζητούν, ρωτούν κι ανακαλύπτουν όλα τα μυστικά γύρω από το sex και τα μοιράζονται με τους νέους!

duo_keimeno3.jpg

Χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, όλα βγαίνουν στη φόρα και η ειδικός δίνει χρήσιμες συμβουλές και tips για κάθε περίσταση. Μέσω της ανανεωμένης σελίδας sexipedia.gr, οι νέοι μπορούν τώρα να μάθουν τα πάντα από ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με αυτούς αλλά και να βρουν αυτό που πραγματικά ψάχνουν για μια αξέχαστη σεξουαλική εμπειρία.

Απολαύστε τα πρώτα videos με τον

, οι οποίοι βρήκαν την Ειρήνη και συζήτησαν τα πάντα από την πρώτη τους φορά, τις χιλόπιτες αλλά και πολλά άλλα!

duo_keimeno1.jpg

Το DUO, μέσα από τη νέα του επικοινωνιακή καμπάνια, που φέρει την υπογραφή της 4 Wise Monkeys, μιλάει για το sex στη γλώσσα των νέων και τους δίνει βήμα να ακουστούν. 

Στο ανανεωμένο sexipedia.gr καθώς και στη σελίδα του DUO GREECE στο Facebook, οι ειδικοί είναι εκεί για να ακούσουν κάθε εμπειρία και να απαντήσουν σε κάθε απορία, ανοίγοντας το διάλογο με τους νέους για όσα τους απασχολούν. Μάθετε τα πάντα γύρω από το sex με το πιο cool εκπαιδευτικό πρόγραμμα powered by DUO!