Οι adidas Runners Athens ‘ζουν και αναπνέουν’ στο κέντρο της Αθήνας, απογειώνοντας τον παλμό της πόλης σε κάθε τους συνάντηση. 


Η φάση γίνεται ακόμη πιο urban για τους adidas Runners Athens καθώς, πλέον, στο URBAN RUN κάθε Τετάρτης τα μέλη του community θα «σαρώνουν» τους δρόμους στο κέντρο της πόλης, με συνεχόμενο τρέξιμο, και θα αφήνουν το στίγμα τους στις Αθηναϊκές γειτονιές.

Στην Πλάκα, τα Αναφιώτικα, το Μοναστηράκι, το Θησείο και στις γύρω περιοχές, οι εικόνες και τα vibes της πόλης εναλλάσσονται διαρκώς, απογειώνοντας τη διάθεση των runners. 

adidas_keimeno.jpg

Παράλληλα, το NEWBIES RUN κάθε Τετάρτης και Παρασκευής είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους όσους θέλουν να κάνουν την αρχή στο τρέξιμο ή θέλουν να τη «δουν» πιο χαλαρά!

Οι coaches των adidas Runners Athens θα είναι εκεί για να βοηθήσουν κάθε νέο μέλος να διασχίσει τη διαχωριστική γραμμή από το γρήγορο περπάτημα στο χαλαρό τρέξιμο, να συζητήσουν τις απορίες τους και, κυρίως, να μεταδώσουν το fun mood τους! 

adidas_keimeno5.jpg

Η παρέα των adidas Runners Athens σε παρακινεί κάθε στιγμή να βρεις το ρυθμό που σου ταιριάζει, να βελτιώνεσαι κάθε φορά και κυρίως να το διασκεδάζεις.

Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για τα run της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου.

adidas_keimeno3.jpg

Οι εγγραφές στις προπονήσεις γίνονται στο www.adidas.gr/adidasrunners. Μην ξεχάσεις να κάνεις Join στο Facebook Group των adidas Runners Athens για να βλέπεις τι τρέχει στην πιο fun running παρέα της πόλης. 

#WhyIRunAthens
#adidasRunnersAthens