Ανέβασε στιγμές της καθημερινότητάς σου, σε Instagram και Facebook, χρησιμοποιώντας τα χάσταγκς #getcreative και #cuttypaizei και ίσως βραβευτείς με δώρα αξίας μέχρι 3.000 ευρώ! 


Στο 1ο En Lefko Film Festival, εκτός από τις τελευταίες εξελίξεις σε κινηματογραφικό, τηλεοπτικό και μουσικό επίπεδο, οι λάτρεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τις δικές τους δημιουργίες στη μεγάλη οθόνη!

Συγκεκριμένα, το En Lefko Film Festival σε συνεργασία με το Cutty Sark, σε μια προσπάθεια ανάδειξης των μεγάλων ταλέντων του αύριο προσκαλεί όλους τους οραματιστές να βγουν στους δρόμους και στα σινεμά και να αποτυπώσουν την αγάπη τους για την Αθήνα, τον κινηματογράφο και την άνοιξη, με ένα βίντεο, ή μια φωτογραφία, ανεβάζοντάς τα στο Instagram ή το Facebook.

Για να είναι έγκυρη η οποιαδήποτε συμμετοχή στον διαγωνισμό «Get Creative by Cutty Sark» οφείλει να έχει δημοσιευτεί on-line από «ανοιχτό» λογαριασμό (όχι κλειδωμένο) και να συνο-δεύεται από τα χάσταγκς #GetCreative και #CuttyPaizei.

Οι πέντε καλύτερες συμμετοχές θα μελετηθούν την 1η Μαΐου (καταληκτική ημερομηνία για τον διαγωνισμό) από μια ειδική κριτική επιτροπή και θα προβληθούν στην τελετή λήξης του 1ου En Lefko Film Festival στις 3 Μαΐου, στον κινηματογράφο Δαναός. 

intro_img2.jpg

Αυτή η κατηγορία του φεστιβάλ αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους νέους ορα-ματιστές, να υποβάλλουν την δική τους οπτική για την Αθήνα, να αναδείξουν ανεξερεύνητα σημεία και δράσεις της πόλης και να αφηγηθούν, τελικά, μια ανοιξιάτικη, αστική ιστορία -κινηματογραφική ή μη- που να ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα τους.

Αποτελεί επίσης μια ανοιχτή πρόκληση, αλλά και μια ευκαιρία για όλους όσους λατρεύουν την αφήγηση στη μικρή οθόνη, να σκαρώσουν μια εναλλακτική «κινηματογραφική» ιστορία, κομμένη και ραμμένη στις καταβολές και ανάγκες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στο En Lefko Film Festival, σκο-πός μας είναι να υποστηρίξουμε και να παρακινήσουμε τη νεανική δημιουργικότητα και φα-ντασία. Έτσι, εκτός της προβολής των καλύτερων έργων που θα κατατεθούν στο πλαίσιο του «Get Creative by Cutty Sark», οφείλουμε να επιβραβεύσουμε τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες με δυο μεγάλα δώρα.

1ο Δώρο: Μια πλήρης υποτροφία αξίας 2.500€ σε ένα από τα παρακάτω Μονοετή Προ-γράμματα Εξειδίκευσης του ΑΚΤΟ που ο νικητής θα επιλέξει: Digital & Social Media Mar-keting // 3D Animation & Digital Effects // Digital Design &Web Programming // Interior Designer // Contemporary Photography // Fashion Design – Styling // Sketch – Comics

2ο Δώρο: Ένα κινητό τηλέφωνο και ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας.

Σημαντικές Ημερομηνίες:
18 Απριλίου 2017 - Έναρξη διαγωνισμού
1 Μαΐου 2017 - Λήξη διαγωνισμού
3 Μαΐου 2017 - Ανακοίνωση νικητών και προβολή των πέντε επικρατέστερων συμμετοχών στην τελετή λήξης του 1ου En Lefko Film Festival