Η ομάδα του Vita4you συνεχίζει να δείχνει… το δρόμο και να στηρίζει έμπρακτα και με μεγάλο ενθουσιασμό τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής.


Η ομάδα του Vita4you έτρεξε στον 5ο Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και έκοψε την κορδέλα του τερματισμού, πετυχαίνοντας πολλά προσωπικά ρεκόρ! Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία, είναι πως πέρασε για μία ακόμη φορά το δικό της μήνυμα για την άσκηση και την υγεία.

Από τα 160 άτομα της ομάδας, οι 15 έτρεξαν τα 21 χιλιόμετρα ενώ οι υπόλοιποι τα 5 χιλιόμετρα, ανάμεσα σε 21.000 δρομείς και δίπλα σε παιδιά, φίλους και συναθλητές από όλο τον κόσμο. Εκτός από την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, κάθε μέλος της ομάδας, κέρδισε και ένα δώρο από τους χορηγούς και υποστηρικτές μας.

Κορυφαία ονόματα από εταιρίες καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής σπό τον χώρο του φαρμακείου όπως οι Apivita, Korres, Weleda,  Solgar,  Nature's Plus, Health aid, Power Health, Health sign, Now Foods, & Mollers, στάθηκαν αρωγοί στη «μαραθώνια» προσπάθειά της ομάδας του Vita4you.

Η ομάδα του Vita4you συνεχίζει να δείχνει… το δρόμο και να στηρίζει έμπρακτα και με μεγάλο ενθουσιασμό τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής, που πρέπει να ακολουθούμε όλοι. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και παραμένουμε όλοι σε φόρμα για τους επόμενους μαραθώνιους και αγώνες δρόμου, σε όλη την Ελλάδα!