Κάν' τε τώρα την online κράτηση σας!


H Rent Auto ιδρύθηκε το 2011. Πλέον τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, φημίζεται για την αξιοπιστία της και τις απόλυτα οικονομικές λύσεις στην κάθε ανάγκη. Εξυπηρετεί με όλους τους τύπους αυτοκινήτων τους πελάτες της, προσφέροντας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας με στόλο αυτοκινήτων που συνεχώς ανανεώνεται. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων αυτοκινήτων, από την οποία ακόμα κ η πιο ιδιαίτερη ανάγκη πελάτη μπορεί να ικανοποιηθεί. Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας πριν από κάθε ενοικίαση περνούν από τακτικούς ελέγχους.

Σταθμοί της Rent Auto υπάρχουν κ εξυπηρετούν σε όλη την Ελλάδα. Δίκτυο με εξειδικευμένους συνεργάτες ικανοποιεί τις ανάγκες κ τις επιθυμίες όλων των πελατών.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν εκτός από απλές μισθώσεις οχημάτων, την μεταφορά ενός ή περισσοτέρων ατόμων, υπηρεσίες σοφέρ καθώς κ ενοικιάσεις μιας κατεύθυνσης (one way).

Η Rent Auto πάντα δίπλα στην ανάγκη του πελάτη, μέσω του απόλυτα εξειδικευμένου προσωπικού της, έχει ως στόχο την παροχή ανώτερων υπηρεσιών. Υπηρεσίες που αφορούν σε διοργάνοση περιηγήσεων σε πόλεις, ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εισητήρια σε events κλπ.

Πλέον, η ενοικίαση του αυτοκινήτου, σε καθαρά κ αξιόπιστα οχήματα κάθε κατηγορίας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις, με απευθείας κράτηση on line, στο www.rentauto.gr

Περισσότερες πληροφορίες www.rentauto.gr , tel. 2721024125