Στο πλαϊ των Dark Side Tattoo Society


Στο πλαϊ των Dark Side Tattoo Society

 

Χιλιάδες κόσμος, οι πιο γνωστοί Έλληνες και ξένοι tattoo artists, graffiti events, skate και bike shows, street dancers και dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούςαυτό το φεστιβάλγιορτή για τους λάτρεις των tattoo τα είχε όλα με άρωμα STR8 Live True! Σε αυτό το τριήμερο πάρτυ για tattoo lovers και μη, το STR8 Live True κέρδισε τις εντυπώσεις και μαζί με τους Dark Side Tattoo Society ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη!

 

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand του STR8 στον χώρο χιλιάδες action lovers μοιράστηκαν την αλήθεια τους ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν οι συλλεκτικές STR8 Live True συσκευασίες, τις οποία σχεδίασαν αποκλειστικά οι έμπειροι tattoo artists του Dark Side Tattoo Society με μοναδικά σχέδια!

 

Την συναρπαστική εμπειρία του μεγαλύτερου festival που αγαπά το μελάνι έζησαν και οι νικητές του STR8, που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό sprayyourtruth. Ανάμεσα σε πολλούς συμμετέχοντες οι τυχεροί έζησαν την πιο αληθινή πλευρά της τέχνης ενώ γνώρισαν από κοντά τους γνωστούς Dark Side Tattoo Society εν ώρα δράσης, οι οποίοι και θα «χτυπήσουν» την αλήθεια του κάθε νικητή σε tattoo!

 

Το STR8 Live True μετά τη μεγάλη επιτυχία του Athens Tattoo Convention θα συνεχίσει να μοιράζεται με το δραστήριο κοινό του την αλήθεια του καθώς ο διαγωνισμός του sprayyourtruth συνεχίζεται δυναμικά δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα 3 νικητές να ζήσουν την εμπειρία των action sports στο 8th Color Skates party 17-19 Ιουνίου. Μπείτε στο sprayyourtruth και εκφράστε τη δική σας αλήθεια και κερδίστε συλλεκτικά δώρα από το Color Skates Shop!

 

Το STR8, στο πλαίσιο της νέα καμπάνιας του «Spray Your Truth», δίνει το «παρών» εκεί που η καρδιά της πόλης χτυπάει αληθινά, εκεί που δημιουργούνται εμπειρίες και ιστορίες που αξίζει κανείς να μοιραστεί με τους γύρω του!

 

Stay tuned! The time for skateboarding supported by STR8 has come!

 

Μπορείτε να απολαύσετε το δυναμικό τηλεοπτικό σποτ εδώ:

{youtube}w1DFgK91IcE{/youtube}