Δυο μέρες γεμάτες αναμνήσεις στην Τεχνόπολη


 

Δυο μέρες γεμάτες αναμνήσεις στην Τεχνόπολη

 

Ένα ταξίδι στο χρόνο μας προσφέρουν αγαπημένα ‘’Αιωνόβια Brands’’, που μετρούν από 30 έως και 100 χρόνια ζωής. Μια μοναδική έκθεση που θα ξυπνήσει σε όλους μας γλυκιές αναμνήσεις, από διαφημίσεις και προϊόντα που έμειναν χαραγμένα στη μνήμη μας.

 

 

2 ημέρες γεμάτες εκδηλώσεις, εκπλήξεις, γευστικές δοκιμές, δειγματοδιανομές προϊόντων αλλά και μια μεγάλη έκθεση με ιστορικές φωτογραφίες και αφίσες, από τα brands που άφησαν ιστορία… 30, 50, 70, 100 χρόνων στην Ελλάδα. Ένα 2ημερο γεμάτο Ελλάδα και ‘’αιωνόβιο’’ επιχειρείν.

 

Από μια τέτοια ενέργεια, δε θα μπορούσε να λείπει η ΕΨΑ, που συντροφεύει όλες τις στιγμές μας, εδώ και 94 χρόνια. Η ΕΨΑ θα είναι εκεί, για να την απολαύσουν όλοι όσοι έρθουν καθώς και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία ενός ελληνικού brand που περνάει από γενιά, σε γενιά και συνεχίζει.

 

 

Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, με ελεύθερη είσοδο για όλους, από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.