Για... απαιτητικούς sneaker lovers!

 


Για... απαιτητικούς sneaker lovers!

 

Τα καταστήματα _kix είναι άμεσα συνδεδεμένα με την urban κουλτούρα, παρουσιάζοντας πάντα συλλεκτικά και επιλεγμένα μοντέλα από τις πλέον δημοφιλείς μάρκες όπως Converse & Converse by John Varvatos, καθώς και Nike, Adidas, Puma, New Balance, Armani Jeans, Asics, Onitsuka Tiger, G-Star, Saucony. Οι φανατικοί και απαιτητικοί καταναλωτές, που πάντα ξέρουν ότι σε ένα _kix μπορούν να βρουν εκείνα τα ιδιαίτερα κομμάτια που δεν υπάρχουν στα περισσότερα  καταστήματα με sneakers, πλέον –εκτός από την Κηφισιά και την Γλυφάδα– μπορούν να επισκεφθούν και το νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι. 

 

Σε άνετο και μοντέρνο περιβάλλον, όλα αυτά τα labels-φετίχ συνυπάρχουν αρμονικά στα ράφια των_kix , ενώ κάποια από τα μοντέλα που είναι limited edition ξεχωρίζουν με ειδική σήμανση!

 

Αποκλειστικά στα καταστήματα _kix  μπορεί κανείς να βρει τη φετινή συλλογή των All Stars που είναι αφιερωμένη στην οικογένεια “Simpsons”!

 

Τις συλλογές με τα super sneakers συμπληρώνουν t-shirts της Franklin & Marshall και πλήθος αξεσουάρ, όπως γυαλιά Sunski, καπέλα New Era και κάλτσες Happy Socks. Εκτός των sneakers τα καταστήματα _kix  διαθέτουν και τις αυστραλέζικες sheepskin μπότες Ugg.

_kix stores! The sneakers experience!

 

_kix: Κηφισιά:  Παναγίτσας 8, Κηφισιά, τηλ. : 210 8010113

          Γλυφάδα: Αγγ.Μεταξά 34, τηλ.: 210 8985407

          Χαλάνδρι: Χαϊμαντά 19,  τηλ.: 210 6890246

 

_kix Chalandri.jpg

 

 

_kix Chalandri414 (2).jpg

 

_kix Glyfada (2).jpg

 

_kix Glyfada.jpg

 

_kix Kifissia window (2).jpg

 

_kix Kifissia window (3).jpg

 

_kix Kifissia.jpg

 

_kix sneakers (1).jpg

 

_kix sneakers (2).jpg

 

_kix sneakers (3).jpg