Με δύο ξεχωριστές κατηγορίες ροφημάτων


 

Με δύο ξεχωριστές κατηγορίες ροφημάτων

 

Αυτό το καλοκαίρι, δύο ξεχωριστές κατηγορίες ροφημάτων που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πέρυσι, είναι ξανά κοντά μας! Δοκιμάστε τα νέα ροφήματα της κατηγορίας Yoghurt Frappuccino®, αλλά και τα Starbucks Refresha™, που υπόσχονται να μας δροσίσουν και να μας τονώσουν με τον πιο φυσικό τρόπο! Και, φυσικά, η ιδανική καλοκαιρινή επιλογή καφέ για το σπίτι, ο Starbucks Kati Kati Blend, επιστρέφει για να τον απολαύσουμε στη ζεστή ή την κρύα εκδοχή του!

 

Yoghurt Frappuccino®

 

Με έμπνευση το ελληνικό καλοκαίρι, δημιουργήθηκε αυτή η μοναδική κατηγορία ροφημάτων, που συνδυάζουν αρμονικά το γιαούρτι με φρούτα και πάγο και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

 

·         NEO Red Berry Yoghurt Frappuccino®: Γευστική σως βατόμουρου και φρέσκο γιαούρτι, αναμειγνύονται με πάγο και δημιουργούν το τέλειο, φρουτένιο ρόφημα του καλοκαιριού.

 

·         NEO Banana Yoghurt Frappuccino®: Κρεμώδες ρόφημα, που συνδυάζει φρέσκο γιαούρτι και πουρέ μπανάνας, αναμεμειγμένα με πάγο.

 

·         Strawberry Yoghurt Frappuccino®: Απολαυστική σως φράουλας και φρέσκο γιαούρτι, αναμεμειγμένα με πάγο… δηλαδή ο πιο απολαυστικός συνδυασμός επιστρέφει!

 

Starbucks Refresha™

 

Ο συνδυασμός χυμού φρούτων με εκχύλισμα πράσινου καφέ, ολόκληρα κομμάτια φρούτων και πάγο, δημιουργεί φυσικά, τονωτικά ροφήματα με χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη και λιγότερες από 100 θερμίδες!

 

·         Berry Hibiscus Refresha™: Χυμός από κόκκινα και μαύρα μούρα, νότες ιβίσκου και εκχύλισμα πράσινου καφέ, αναμειγνύονται με ολόκληρα βατόμουρα και πάγο. Μόνο με 70 θερμίδες, μας ξεδιψά με την υπέροχη και δροσερή γεύση του, ενώ παράλληλα μας γεμίζει ενέργεια.

 

·         Cool Lime Refresha™: Χυμός λάιμ, κίτρου, αγγουριού, με νότες μέντας και εκχύλισμα πράσινου καφέ, αναμειγνύονται με μια φέτα λάιμ και πάγο. Ότι χρειαζόμαστε για τόνωση μέσα στην ημέρα, μόνο με 50 θερμίδες και αναζωογονητική γεύση!

 

Starbucks® Kati Kati Blend

 

Ξεχωριστό χαρμάνι καφέδων από την Κένυα και την Αιθιοπία, ιδανικό για κρύο καφέ στο σπίτι! Εξισορροπεί τις έντονες γεύσεις των καφέδων από την Κένυα με την οξύτητα των κόκκων της Αιθιοπίας, δημιουργώντας μια αίσθηση έντονη και αναζωογονητική, με νότες μπαχαρικών και κίτρου.

 

 

 

am0wQZlD-1181-1949.jpg

 

 

uR6RUCM6-1181-1949.jpg