Επισκεφθείτε το www.syntages.papadopoulou.gr και ζήστε το πιο γευστικό ταξίδι


Η εταιρεία μπισκότων Παπαδοπούλου δημιούργησε και παρουσιάζει μια διαφορετική και σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα που συγκεντρώνει όλες τις αγαπημένες συνταγές βασισμένες στα προϊόντα της.  Πρόκειται για έναν Συνταγότοπο με δυναμικό και μοντέρνο χαρακτήρα που «ανοίγει την όρεξη» για τη δημιουργία απολαυστικών συνταγών, με βασικό συστατικό τα αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας.

Οι φίλοι της γεύσης μπορούν να επισκεφθούν τον Συνταγότοπο στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.syntages.papadopoulou.gr και να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα και μέσα από βίντεο την εκτέλεση απλών αλλά και πιο απαιτητικών συνταγών, ενώ παράλληλα δίνονται χρήσιμες συμβουλές και μικρά «μυστικά επιτυχίας». Με την προσθήκη των ειδικών «φίλτρων» αναζήτησης οι φίλοι των συνταγών Παπαδοπούλου μπορούν να βρίσκουν  εύκολα και γρήγορα τη συνταγή που τους ενδιαφέρει ανάλογα την περίσταση ή το προϊόν που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν κάθε φορά.

Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο της πλατφόρμας θα ανανεώνεται διαρκώς με νέες ακόμα πιο δημιουργικές συνταγές, συμβουλές και πληροφορίες. Τέλος, οι φίλοι της δημιουργικής κουζίνας θα μπορούν σύντομα να ξεναγηθούν στο γευστικό κόσμο των συνταγών ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και μέσω του Pinterest, ενώ όλα τα βίντεο των συνταγών θα προβάλλονται και στο εταιρικό κανάλι youtube http://bit.ly/1kUU3eQ

Η εταιρεία Παπαδοπούλου, κορυφαία ελληνική εταιρεία τροφίμων, εδώ και 92 χρόνια κάνει την κάθε ημέρα των Ελλήνων καταναλωτών πιο γλυκιά, νόστιμη και ποιοτική διατροφικά. Αυτή τη φορά και με τη δημιουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας προτρέπει τους καταναλωτές με βάση τα υλικά της και τα αγαπημένα όλων προϊόντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, να δημιουργήσουν τις δικές τους επιτυχημένες συνταγές!