Πάρτε μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό με δώρα τριήμερη απόδραση για δύο άτομα σε Χαλκιδική, Πάρο, Νάξο ή Μύκονο


Κι αν η τύχη σας χαμογελάσει και το επόμενο πακέτο Cream Crackers Παπαδοπούλου είναι το διαβατήριο για να αποδράσετε στους πιο ωραίους καλοκαιρινούς προορισμούς; Μην χάνετε καιρό και πάρτε μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό που έχει ξεκινήσει η εταιρεία Παπαδοπούλου για τους λάτρεις των Cream Crackers Παπαδοπούλου, του πιο υγιεινού, ανάλαφρου και νόστιμου σνακ.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Παπαδοπούλου σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μια τριήμερη απόδραση για δύο άτομα σε Χαλκιδική, Πάρο, Νάξο ή Μύκονο. Το ταξίδι περιλαμβάνει διαμονή δύο διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό και τα έξοδα μετακίνησης από και προς τον προορισμό επιλογής.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο www.creamcrackers.gr καταχωρώντας τον δεκαψήφιο κωδικό που θα βρείτε στο sticker πάνω στις συσκευασίες Cream Crackers Σίτου, Σίκαλης και Χωρίς Ζάχαρη, και μαθαίνετε στη στιγμή αν είστε ένας από τους τυχερούς.  

Εξοπλιστείτε λοιπόν, με κέφι, διάθεση, φωτογραφικές μηχανές και φυσικά …τα αγαπημένα σας Cream Crackers Παπαδοπούλου, διαλέξτε τον ιδανικό προορισμό για εσάς και ετοιμαστείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές καλοκαιρινής διασκέδασης.