Η τεχνητή νοημοσύνη χαρίζει στους θαυμαστές του Harry Potter μια ματιά από μια φανταστική ένατη ταινία στην σειρά.


Πώς θα ήταν άραγε ο Harry Potter αν επέστρεφε με την 9η ταινία της αγαπημένης saga μικρών και μεγάλων φίλων του φανταστικού και της μαγείας; Η ΑΙ φαντάζεται την απάντηση μέσα από ένα viral video που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο βλέπουμε ένα trailer του πώς θα ήταν η κινηματογραφική μεταφορά του Harry Potter and the Cursed Child.

Το Harry Potter and the Cursed Child είναι φυσικά το επιτυχημένο θεατρικό έργο που ανεβαίνει από το 2016 στη σκηνή του West End και δεν είναι άλλο από την άμεση συνέχεια του Harry Potter and the Deathly Hallows. Σε αυτό, ο Χάρι, η Ερμιόνη και ο Ρον επιστρέφουν σε μεγαλύτερη ηλικία, με τα παιδιά τους να είναι πια αυτά που πρωταγωνιστούν σε μια νέα περιπέτεια από το αγαπημένο σύμπαν μαγείας.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία λαμβάνει χώρα 19 ολόκληρα χρόνια μετά τα γεγονότα των Κλήρων του Θανάτου και κεντρικό πρόσωπο είναι ο γιος του Χάρι, Άλμπους Σέβερους Πότερ.

Και μπορεί στον κανονικό κόσμο πέρα από την τεχνητή νοημοσύνη να μην έχουμε να περιμένουμε κάποια κινηματογραφική επιστροφή των ηρώων με τους οποίους μεγαλώσαμε, η Warner Bros. Pictures ωστόσο ετοιμάζει εδώ και καιρό το remake της αυθεντικής ιστορίας του Harry Potter με την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά στο MAX (πρώην HBO Max).

Δείτε το AI trailer του Harry Potter and the Cursed Child:

https://youtu.be/wY4_fUrJdgg