Θα πρέπει όμως να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη!


Η θρυλική εταιρία κοσμημάτων, Tiffany & Co, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας σειράς κοσμημάτων γύρω από το αγαπημένο franchise των Pokémon. Η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Daniel Arshman, ο οποίος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί της για άλλες ευφάνταστες δουλειές.

Η σειρά θα αποτελείται από εννέα ξεχωριστά κομμάτια με κλασικές φιγούρες Pokémon, όπως ο Pikachu, και θα ονομάζεται Tiffany x Arsham Studio x Pokémon. Σε περίπτωση που θελήσετε να αποκτήσετε κάποιο κομμάτι, αυτή θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου στο Tiffany & Co Landmark στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Τόκιο, στο κατάστημα Omotesando. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς και από το site της εταιρίας.

Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Cubone και Mew θα είναι μερικά ακόμη από τα Pokémon που θα δούμε να φιγουράρουν στα κοσμήματα, οι τιμές των οποίων ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 1.290 δολαρίων το καθένα.

Φυσικά, το μενταγιόν με τον Pikachu είναι αυτό που ξεχωρίζει από τα σχέδια, μιας που είναι φτιαγμένο από χρυσό 18 καρατίων και πολυτελή διαμάντια. Αυτό θα διατεθεί σε δύο μεγέθη: ένα μικρό, που θα κοστίζει περίπου 9.900 δολάρια, ενώ το μεγάλο ανέρχεται στα 29.000 δολάρια. Το κόσμημα θα διαθέτει επίσης μία ειδική θήκη όμοια με Pokéball.

Δείτε φωτογραφίες από τη σειρά: