Κι αυτό μιας που η σκηνή στη οποία επικεντρώνεται, απεικονίζει έναν Keanu Reeves που έγινε meme και highlight της επιτυχημένης ταινίας


Το κανάλι της Lionsgate στο YouTube ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο διάρκειας 10 ωρών με υλικό από το John Wick: Chapter 4, το οποίο και έγινε το απρόσμενο viral των ημερών. Σε αυτό απεικονίζεται ένας Mr. Wick του Keanu Reeves να πέφτει συνεχώς!

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο επαναλαμβάνεται επί 10 ώρες η σχεδόν δέκα λεπτών σκηνή από το John Wick 4, η οποία διαδραματίζεται στα περίφημα σκαλιά της Παρισινής Μονμάρτης, που οδηγούν στην ρωμαιοκαθολική εκκλησία Sacré-Coeur Basilica. Η σκηνή λαμβάνει χώρα προς το τέλος της ταινίας όσο ο Baba Yaga αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του πάνω στα σκαλιά, με iconic χορογραφίες μάχης και πυροβολισμών που κόβουν την ανάσα.

Ο Mr. Wick πέφτει στη σκηνή συνεχώς και ξανασηκώνεται, γεγονός που οδήγησε στο να γίνει αυτή ένα meme, αλλά και highlight του John Wick: Chapter 4.

Δείτε το βίντεο:

Το John Wick 5 αναμένεται να έρθει σύντομα, έπειτα από επιβεβαίωση του στούντιο, με τον Keanu Reeves να ετοιμάζεται να βάλει για ακόμη μια φορά το κοστούμι του για τον εμβληματικό ρόλο. Πράγμα όχι παράδοξο, αν σκεφτεί κανείς ότι το John Wick 4 ξεπέρασε σε έσοδα τα $428 εκατομμύρια παγκοσμίως όντας φυσικά η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά από τις υπόλοιπες ταινίες του franchise.

Το σύμπαν του John Wick θα συνεχιστεί επίσης με τη σειρά The Continental στο Amazon Prime Video, αλλά και με την ταινία Ballerina που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου του 2024. Στην πρώτη spinoff ταινία της σειράς, η Ana de Armas θα υποδυθεί την "Ballerina", έχοντας φυσικά στο πλάι της τον Keanu Reeves ως John Wick. Επιπλέον, πιθανολογείται ότι μια από τις spinoff ταινίες του σύμπαντος του John Wick θα αφορά τον χαρακτήρα του Donnie Yen από το John Wick: Chapter 4.