Οι περαστικοί τρόμαξαν τόσο πολύ που κλήθηκε η αστυνομία!


Ένας Ghostface cosplayer έσπειρε πριν από λίγες ημέρες τον πανικό σε πόλη της California, με τους περαστικούς να τρομάζουν τόσο πολύ που κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές!

Το τρομακτικό και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Sonoma το πρωί της Δευτέρας, όταν ένας άνδρας ντυμένος με την τρομακτική στολή του δολοφόνου των ταινιών Scream εθεάθη στην κεντρική πλατεία Sonoma Plaza. Σύμφωνα με το NBC Bay Area, οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν αμέσως, για να καταλάβουν φυσικά ότι επρόκειτο για… false alarm!

Στην πραγματικότητα, ο cosplayer είχε προσληφθεί από την Paramount για να ντυθεί Ghostface, στα πλαίσια της προώθησης της ολοκαίνουριας ταινίας Scream VI που θα βρεθεί σε λίγο καιρό στις αίθουσες.

Η έκτη ταινία της σειράς, σε σκηνοθεσία των Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, αποτελεί το follow-up στο reboot Scream του 2022 και ακολουθεί τις αδερφές Tara (Jenna Ortega) και Sam Carpenter (Melissa Barrera), οι οποίες θα έρθουν αντιμέτωπες για ακόμη μια φορά με τον μασκοφόρο serial killer Ghostface.

Υπομονή λίγες ακόμη ημέρες για να το απολαύσουμε και στην Ελλάδα στις αίθουσες!