Οι αρχές της χώρας ερευνούν ακόμη τι ακριβώς είναι το αντικείμενο που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου


Μια μυστηριώδης μεταλλική σφαίρα ξεβράστηκε στις ακτές της παραθαλάσσιας πόλης Hamamatsu της Ιαπωνίας, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής όπως και τις τοπικές αρχές, που έσπευσαν να ελέγξουν περί τίνος πρόκειται.

Η ύποπτη σφαίρα άγνωστης για την ώρα προέλευσης εντοπίστηκε από ένα ανδρόγυνο που περπατούσε στην παραλία και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. H σφαίρα έχει διάμετρο κοντά στο 1.5 μέτρο και εικάζεται ότι είναι κατασκευασμένη από σίδερο, μιας που έχει πάνω της επίστρωση σκουριάς.

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν το χώρο σε ακτίνα 200 μέτρων για λόγους ασφαλείας, ενώ κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής έσπευσε στον τόπο για να διαπιστώσει αν πρόκειται για κάποια βόμβα ή άλλου είδους εκρηκτικό μηχανισμό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του αντικειμένου:

Ύστερα από εξέταση με ακτίνες Χ διαπιστώθηκε ότι η σφαίρα ήταν κενή στο εσωτερικό της και δεν υπήρχε κίνδυνος έκρηξης. Παρατηρήθηκε επιπλέον από χρήστες του διαδικτύου, που έχει κατακλυστεί από την είδηση, ότι υπάρχει πάνω στην εν λόγω σφαίρα μια προεξοχή που της επιτρέπει να γαντζωθεί σε άλλα αντικείμενα, θυμίζοντας έντονα σημαδούρα.

Για την ώρα, οι ιαπωνικές αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει περί τίνος πρόκειται, παρά το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από το σημείο. Ως αποτέλεσμα αυτή η κίνηση είχε το να δημιουργηθούν εκατοντάδες εικασίες και ευφάνταστες θεωρίες ως προς το τι ακριβώς είναι το αντικείμενο, με μερίδα του κόσμου να υποστηρίζει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μέχρι και κάποιο ΑΤΙΑ (UFO)!