Ένα υπέροχο viral βίντεο, με αξιαγάπητα τετράποδα, «σπάει» το TikTok και τα δείχνει να επιβιβάζονται στο λεωφορείο καθημερινά σαν να ήταν άνθρωποι!


Ένα βίντεο με γλυκύτατα σκυλιά που επιβιβάζονται και κάθονται σε ένα λεωφορείο έχει γίνει viral στο TikTok τις τελευταίες ημέρες, με τα αξιαγάπητα τετράποδα να

μοιάζουν σαν να επιβιβάζονται στο σχολικό τους για να μεταβούν για μάθημα!

Ο Lee Thompson και η σύζυγός του, Mo, έχουν φτιάξει τον λογαριασμό «Mo Mountain Mutts» στο TikTok και το Instagram και έχουν μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες ευλαβικούς followers.

Η Mo αρχικά ανέβαζε σε αυτόν αρχικά βίντεο στα οποία έβγαζε βόλτα τα σκυλιά του ζευγαριού, όμως αυτά άρχισαν σύντομα να έχουν μεγάλη επιτυχία στο Διαδίκτυο και να γίνονται viral.

Το βίντεο με τα αξιολάτρευτα τετράποδα που μπαίνουν στο λεωφορείο και κάθονται σαν άνθρωποι έχει ξεπεράσει πλέον τις 9 εκατ. προβολές στο TikTok.

«Μπαίνουν στο λεωφορείο και κάθονται στη θέση τους και το Διαδίκτυο μόλις τα έχασε»!

Το λεωφορείο που αγόρασε το ζευγάρι παραλαμβάνει τα σκυλάκια και τα πηγαίνει για βόλτες, πεζοπορίες και κολύμπι στην πόλη Skagway της Αλάσκα όπου και διαμένουν. Αφού τα σκυλιά ευχαριστηθούν με την καρδιά τους τις δραστηριότητές τους, οι Thompson τα φορτώνουν πίσω στο λεωφορείο για το ταξίδι της επιστροφής!

Δείτε το επικό βίντεο που έγινε viral:

@mo_mountain_mutts

Rainy January Day #soggydoggy #alaska

♬ original sound - Mo_Mountain_Mutts