Το video έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,2 εκ. views, με τη δημοσιογράφο και την ηθοποιό να φωτογραφίζονται μαζί μετά το τέλος της συνέντευξης


Viral έγινε video με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Kate Winslet να ενθαρρύνει μια νεαρή δημοσιογράφο, στην πρώτη της επαγγελματική συνέντευξη.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τη νεαρή δημοσιογράφο Μάρθα, στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας της Avatar: The Way of Water.

Αρχικά στο video ακούγεται η νεαρή δημοσιογράφος να λέει «Αυτή είναι η πρώτη μου συνέντευξη», με την ηθοποιό να της απαντά γλυκά: «Θα είναι η πιο φανταστική συνέντευξη. Και ξέρεις γιατί;», τη ρωτά στη συνέχεια. «Επειδή αποφασίσαμε εμείς να είναι έτσι!».

Η βραβευμένη ηθοποιός συνεχίζει καθησυχάζοντας την κοπέλα που είναι εμφανώς αγχωμένη: «Το αποφασίσαμε εμείς εδώ και τώρα. Θα είναι μια φανταστική συνέντευξη. Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις και δεν χρειάζεται να έχεις άγχος. Όλα θα είναι καταπληκτικά. OΚ, το έχεις».

Το video έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,2 εκ. views με τη δημοσιογράφο και την ηθοποιό να φωτογραφίζονται μαζί μετά το τέλος της συνέντευξης και να μετατρέπονται σε παγκόσμιο viral. Και εμείς δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από μια από τις πιο συμπαθείς και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood των τελευταίων 25+ ετών!