Ο YouTuber ονόματι Joe Jenkins έχει γίνει γνωστός για τα ασυνήθιστα μέρη όπου παίζει πιάνο


Ο YouTuber ονόματι Joe Jenkins κατάγεται από το Μπρίστολ της Αγγλίας και όντας ο ίδιος πιανίστας, συνηθίζει να παίζει μουσική στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Έτσι, για ακόμη μια φορά εξέπληξε το κοινό, επιλέγοντας τώρα να παίξει πιάνο στο βυθό της θάλασσας.

Ο Jenkins επέλεξε το μουσικό κομμάτι "Under the Sea" που ακούγεται στην ταινία "Η Μικρή Γοργόνα" της Disney, με το βίντεο του ίδιου να έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες απ’ άκρη σ’ άκρη στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον Jenkins, το όλο βίντεο το σχεδίαζε επί δύο ολόκληρα χρόνια καθώς είναι πολύ δύσκολο να στηθεί κάτι τέτοιο. Κυρίως έπρεπε να προσέχει την υγεία του και να συμμορφωθεί με διάφορα μέτρα ασφαλείας, γεγονός που υπήρξε στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο εμπόδιο. Φυσικά είχε να καταφέρει να δουλέψει το πιάνο και κάτω από την πίεση του νερού, πράγμα που μας ακούγεται αρκετά δύσκολο!

Ο ίδιος ο μουσικός παραδέχτηκε ότι το κίτρινο πιάνο που επέλεξε ήταν αισχρά ξεκούρδιστο και σκουριασμένο αμέσως μετά το βίντεο. Το κανάλι του πιανίστα και YouTuber μετράει πάνω από 4.15 εκατομμύρια συνδρομητές και το βίντεο μαγνήτισε τα βλέμματα του κόσμου και κάνει το γύρο του διαδικτύου και των social media. Εκείνος ήδη έθεσε τον επόμενό του στόχο: να παίξει το "Rocket Man" του Elton John στο διάστημα, που όπως είπε χαριτολογώντας «θα είχε φάση».

Απολαύστε το viral video παρακάτω: