Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια προβολές σε λίγες μόλις ώρες, το παιχνίδι που δεν έχει καν όνομα έχει αφήσει άναυδους τους gamers παγκοσμίως!


Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σύντομο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων από ένα αναπτυσσόμενο αυτήν την περίοδο video game, το οποίο δεν έχει καν όνομα! Ο indie developer, Alexandre S., αποκάλυψε το project του ανεβάζοντας στο διαδίκτυο μερικά gameplay πλάνα και το αποτέλεσμα άφησε άναυδους τους gamers παγκοσμίως, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα από τα πιο ρεαλιστικά παιχνίδια που έχουν δει ποτέ.

Το βίντεο αναρτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου και σε λιγότερο από δύο μέρες μετρά πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές μόνο στο Twitter!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το παιχνίδι αναπαριστά έναν shooter, όμως η προοπτική του παραπέμπει στις action κάμερες που κουβαλάνε πολλές φορές οι airsoft παίκτες ή οι αστυνομικοί στο εξωτερικό

Έτσι, αντί η κάμερα του παιχνιδιού να βρίσκεται στο κεφάλι του χαρακτήρα, όπως στα παιχνίδια Call of Duty για παράδειγμα, βρίσκεται στο κέντρο του σώματος, με κατάλληλα εφέ αλλοίωσης των χρωμάτων και της εικόνας, ώστε να μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν περισσότερο με πλάνα από GoPro κάμερα.

Δείτε το viral βίντεο του άγνωστου indie παιχνιδιού:

Οι αντιδράσεις χρηστών του Twitter: