Το στιγμιότυπο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας και κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου


Viral έγινε στο εγχώριο διαδίκτυο ένα βίντεο που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας, όπου ένας φοιτητής απεικονίζεται σε ένα τετ α τετ με αστυνομικό των ΜΑΤ, όσο εκείνος στέκεται επιβλητικός απέναντί του με πλήρη εξοπλισμό, τραμπουκίζοντας και τρομάζοντας όσες και όσους βρέθηκαν στον δρόμο για τις ανάγκες της πορείας.

Τη στιγμή κατέγραψε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Αυγή, Κώστας Παπαντωνίου, ο οποίος και βρέθηκε στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια για να το καλύψει δημοσιογραφικά.

Στο βίντεο αυτό που εντυπωσιάζει είναι σταθερή ματιά του νεαρού φοιτητή που δεν φαίνεται να πτοείται ούτε στο ελάχιστο, ούτε και να εκφοβίζεται από τη στάση της αστυνομίας, συνεχίζοντας με πάθος την διαμαρτυρία του μαζί με ανθρώπους της ηλικίας του.

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποθέωσαν τον νεαρό φοιτητή για το θάρρος αλλά και εκείνο το βλέμμα του, που μοιάζει να εκφράζει ολόκληρη τη μαχόμενη νεολαία της γενιάς του.