Δείτε το για να λιώσετε κι εσείς από τη γλύκα!


Ένα βίντεο με τον Θωμά, το ορφανό αρκουδάκι του Αρκτούρου, να τρώει κεράσια, γίνεται με γοργούς ρυθμού το viral των ημερών στα social media.

Το γλυκύτατο αρκουδάκι είχε σωθεί στις αρχές Μαΐου σε ηλικία μόλις τριών μηνών, έπειτα από κινητοποίηση των κατοίκων του Πολυπόταμου Φλώρινας, οι οποίοι και ειδοποίησαν τότε την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του Αρκτούρου.

Το όνομα του μικρού αρκούδου που έχει κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων προέκυψε από την ημέρα που αυτός εντοπίστηκε, δηλαδή την Κυριακή του Θωμά. Ο μικρός έχασε τη μαμά του και περιπλανιόταν μόνος του για τουλάχιστον 2-3 ημέρες, σε μια ηλικία που η επιβίωσή του εξαρτιόταν από το μητρικό γάλα. Παρόλα αυτά, εκείνος κατάφερε να επιζήσει καταναλώνοντας καρπούς και χόρτα που έβρισκε στη φύση. Σήμερα, είναι ο μοναδικός από τα 11 αρκουδάκια που έχει επανεντάξει στη φύση ο Αρκτούρος, που κατάφερε να ζήσει τόσες ημέρες χωρίς τη μαμά του.

Ο Θωμάς είναι σήμερα πέντε μηνών και περνά τέλεια στις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου. Αυτό αποδεικνύεται και από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, όπου ο ίδιος απολαμβάνει τα κεράσια του αμέριμνος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

https://www.facebook.com/arcturosgr/videos/1001726327192179/