Δείτε σε βίντεο το θέαμα της Ελληνίδας πιανίστριας, Ελένη Ξυδιά, που ίπταται με το πιάνο της πάνω από τον Πηνειό ποταμό


Oι επισκέπτες των Τεμπών βρέθηκαν μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα, καθώς την ώρα που διέσχιζαν την κρεμαστή γέφυρα που οδηγεί στο ιερό προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής αντίκρισαν την Κυριακή (3/6) την Ελληνίδα πιανίστρια, Ελένη Ξυδιά, να ίπταται με το πιάνο της πάνω από τον Πηνειό ποταμό.

Κρεμασμένη από τεράστια κόκκινα μπαλόνια πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών, η καλλιτέχνις, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα, ερμήνευσε στο πιάνο το τραγούδι “Dream of Flying”, με τη στιγμή να έχει καταγραφεί σε ένα βίντεο. .

Η πιανίστρια του μουσείου της Ακρόπολης προχώρησε στην υλοποίηση του εν λόγω project μαζί με τον σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη, με στόχο την προώθηση της φυσικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

«Παίρνουμε το πιάνο μας και πηγαίνουμε στα διάφορα μέρη της χώρας μας και δημιουργούμε αυτά τα όμορφα βίντεο» ανέφερε η Ξυδιά μέσα από σχετικές τις δηλώσεις, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η σχετική πρωτοβουλία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο χάρη σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα και το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

«Έχει γίνει αίτηση για να μπούμε και στο ρεκόρ Guinness γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ» δήλωσε η πιανίστρια στην ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: