Δείτε φωτογραφία της απίστευτης ανακάλυψης που παραμένει σχεδόν ατόφια στο χρόνο!


Μια αναπάντεχη ανακάλυψη έκανε ζευγάρι στο Ιλινόις, ενώ έκανε εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι του.

 Στις 16 Απριλίου, ο Rob και η Gracie Jones ανακαίνιζαν το σπίτι τους στην περιοχή Crystal Lake, η οποία και βρίσκεται περίπου 50 μίλια βορειοδυτικά του Σικάγο. Το ζευγάρι τότε ανακάλυψε μια τσάντα McDonald's παλαιότερων δεκαετιών πίσω από έναν τοίχο.

 «Ο Ρομπ ήταν στο μπάνιο και αντικαθιστούσε το παλιό εξάρτημα χαρτιού τουαλέτας», ανέφερε η Gracie στο δίκτυο του CNN . «Καθώς αφαιρούσε το εξάρτημα, παρατήρησε ένα τυλιγμένο κομμάτι ύφασμα μαζεμένο μέσα στον τοίχο».

Το ζευγάρι, που δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο να ανακαλύψει μια σακούλα ταχυφαγείου από προηγούμενες δεκαετίες, μετέφερε το ύφασμα και το άνοιξε στην κουζίνα του. Τότε, προς έκπληξή του είδαν ότι περιείχε μέσα του μια σακούλα με τηγανητές πατάτες. 

«Είδαμε τις πατάτες και είπαμε, «Αυτό είναι εξωπραγματικό». Πώς στο καλό βρίσκονται ακόμα αυτές οι πατάτες σε αυτό το σακουλάκι και πώς διατηρούνται τόσο καλά; Ήταν εξωφρενικό!», πρόσθεσε η Gracie.

Η Gracie ανέφερε επίσης ότι έπιασαν μερικές από τις πατάτες και εξεπλάγησαν όταν είδαν πόσο καλά είχαν διατηρηθεί στο χρόνο, παρά την άσχημη εμφάνισή τους. Είπε, επίσης, ότι δεν είχαν πλέον τη μυρωδιά για την οποία φημίζονται οι πατάτες των McDonald's.

 Το ζευγάρι διαπίστωσε μετά από έρευνα ότι η σακούλα προέρχεται από την παραγωγή McDonald's από το 1955 έως το 1961. Ανακάλυψαν επίσης ότι ένα από τα αυθεντικά McDonald's της περιοχής χτίστηκε κοντά στο σπίτι τους το 1959.

 Η τσάντα περιείχε ακόμη και την πρώτη μασκότ της αλυσίδας fast-food, τον Speedee.

 Τα McDonald's δεν έχουν σχολιάσει ακόμα το αξιοπερίεργο γεγονός, το ζευγάρι ωστόσο φυλά αποθηκευμένο το αρχαίο γεύμα και δεν είναι σίγουρο τι να κάνει με αυτό!

 «Θα χαρούμε να το πουλήσουμε ή αν όχι, πιθανότατα θα το κρατούσαμε ως ένα ωραίο κομμάτι της ιστορίας», δήλωσε η Gracie.