Εσείς ποιο ζώο βλέπετε πρώτο;


Viral έγινε στο TikTok το παρακάτω βίντεο, στο οποίο η δημοφιλής influencer, Hannah Throck, παρουσιάζει μια οφθαλμαπάτη, η οποία φέρεται να αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας.

Στην εικόνα υπάρχουν κρυμμένα δύο ζώα. Εσείς ποιο βλέπετε πρώτο;

ofthalm

Αν είδατε την αλεπού, αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τη Hannah Throck, ότι είστε ένα δημοφιλές, αγαπητό και έμπιστο άτομο. Οι συγγενείς και οι φίλοι σας θα σάς εμπιστεύονταν ακόμα και τη ζωή τους.

Αν είδατε πρώτα το δελφίνι, η Χάνα λέει ότι είστε ένα πιο εσωστρεφές και ντροπαλό άτομο, που θέλει γενικά να αποφεύγει τους καβγάδες και τις συγκρούσεις. Παράλληλα, στον κύκλο σας θεωρείστε αρκετά σοφοί και όλοι καταφεύγουν σε εσάς, για να ζητήσουν συμβουλές.

Στα σχόλια, ορισμένοι χρήστες αμφισβήτησαν την εγκυρότητα του «τεστ» προσωπικότητας. Ένας χρήστης δήλωσε ότι, αν και ντροπαλός, είδε πρώτα την αλεπού, ενώ ένας άλλος, που επίσης είδε την αλεπού πρώτη, σχολίασε ότι στην πραγματικότητα, δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Σε κάθε περίπτωση, η οφθαλμαπάτη με τα δύο ζώα προκάλεσε τις εντυωπώσεις των χρηστών του TikTok, με το βίντεο να συγκεντρώνει πάνω από 700.000 likes, μέσα σε λίγες μόλις ώρες.