Οι χρήστες του Twitter είδαν στην αντίδραση της σταρ τους εαυτούς μετά το επεισόδιο στα Όσκαρ 2022


Η Nicole Kidman έγινε άθελα της το απόλυτο οσκαρικό meme και μια φωτογραφία της έγινε viral στο Twitter, μετά το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock κατά τη διάρκεια της φετινής τελετής.

Στη φωτογραφία, η σταρ απεικονίζεται σοκαρισμένη με ανοιχτό το στόμα να κοιτάζει σε ένα σημείο, κατά τη διάρκεια της τελετής των Όσκαρ 2022. Χρήστες του Twitter άρχισαν να κοινοποιούν τη φωτογραφία της συγκλονισμένης ηθοποιού, σπεύδοντας να σχολιάσουν ότι ήταν η αντίδρασή της στην άνευ προηγουμένου επίθεση του Will Smith στον Chris Rock. Ωστόσο, έσφαλαν, καθώς το στιγμιότυπο της σταρ τραβήχτηκε νωρίτερα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες του Twitter να μετατρέψουν την αντίδραση της Kidman σε meme, καθώς «ταίριαξε» με το επεισόδιο.

«Η Nicole Kidman θα πρέπει να κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερης Αντίδρασης στο χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock», έγραψε στο Twitter ένας θεατής. «Η Kidman αντιδρά στο περιστατικό των Will Smith στον Chris Rock στα #Όσκαρ.Ένα νέο meme γεννήθηκε», πρόσθεσε ένας άλλος.

Η άνευ προηγουμένου επίθεση επί σκηνής οδήγησε στο να ξεκινήσει το hashtag «#whatjusthappened» στο Twitter, με ένα άτομο να σχολιάζει: «Η Nicole Kidman ήμασταν όλοι εμείς εκείνη τη στιγμή».