Η διάσημη ηθοποιός πηγαίνει τον χρόνο πίσω και εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της, μέσα από μια ανάρτησή της στον ολοκαίνουριο λογαριασμό της στο TikTok


Η Lindsay Lohan έγινε πρόσφατα μέλος του TikTok και το εγκαινίασε με τον καλύτερο πιθανό τρόπο. Η διάσημη ηθοποιός, ανέβασε το πρώτο της βίντεο, στο οποίο αναβιώνει μία από τις σκηνές της ταινίας Parent Trap, στην οποία και πρωταγωνιστούσε όταν ακόμη ήταν μικρό κορίτσι.

Στην ταινία, που κυκλοφόρησε το 1998, η Lindsay Lohan έπαιζε το ρόλο των διδύμων Άννι και Χάλι - που χωρίστηκαν ως μωρά, όταν οι γονείς τους χώρισαν και αργότερα ξανασυναντήθηκαν σε μία καλοκαιρινή κατασκήνωση. Στη συνέχεια συνωμοτούν για να τα ξαναβρούν στους γονείς τους και τα καταφέρνουν πανηγυρικά! Στο βίντεο που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, η Lindsay Lohan, πηγαίνει πίσω τον χρόνο και γίνεται ξανά η Άνι και η Χάλι.

«Ναι, θέλεις να μάθεις τη διαφορά μεταξύ μας;» λέει ως Χάλι και στη συνέχεια αλλάζει, γίνεται Άννι και απαντά στην αδερφή της: «Εγώ έχω μάθημα και εσύ όχι». «Το άκουσες εδώ πρώτα», έγραψε στη λεζάντα η Lohan.

Η συγκεκριμένη σκηνή, είναι η στιγμή που η Χάλι και η Άννι έρχονται αντιμέτωπες στην ξιφασκία.

«Δεν ένιωθα ότι δούλευα. Απλώς ένιωθα σαν μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία για μένα και πολύ διασκεδαστική. Οι γονείς μου χώριζαν την περίοδο που συνέβαινε όλο αυτό και με διευκόλυνε πολύ να παίξω αυτούς τους χαρακτήρες που το ανακάλυπταν» ανέφερε η ηθοποιός, η οποία και τοποθετήθηκε για τη συμμετοχή της στην ταινία και τη συνολική της εμπειρία κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επανένωσης του καστ της. 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok η Lindsay Lohan:

@lindsaylohan

you heard it here first. #theparenttrap

♬ original sound - MD