Τι συνέβη όταν μια φοιτήτρια άφησε ανοιχτό το παράθυρο του δωματίου της στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας


Τι συμβαίνει άραγε όταν αφήνεις το παράθυρο του δωματίου σου ελάχιστα ανοιχτό κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας; Ζεις πλέον κυριολεκτικά μέσα στο χιόνι! Ή τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μια φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

Η χειμερινή καταιγίδα Κένεν έπληξε πολλές περιοχές των ΗΠΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μια φοιτήτρια όμως του Πανεπιστημίου της Βοστώνης είδε το χιόνι όχι μόνο στους δρόμους της πόλης της, αλλά και μέσα στο ίδιο το δωμάτιό της.

Η Άσλιν, αποφάσισε να περάσει το βράδυ της στο σπίτι του φίλου της, αφήνοντας ελάχιστα ανοιχτό το παράθυρο του δωματίου της. Αυτό που συνέβη όταν επέστρεψε σε αυτό το περιέγραψε σε ένα βίντεο στο Tik Tok με τίτλο: «Οι συνέπειες του να αφήσεις το παράθυρο ανοιχτό κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας στη Βοστόνη».

Οι υπόλοιποι φοιτητές της εστίας δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού ερχόταν το κρύο στο διαμέρισμά τους, γι’ αυτό και ενημέρωσαν την κοπέλα μέσω μηνύματος ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο δωμάτιό της από όπου και ερχόταν το κρύο. Η Άσλιν παραδέχτηκε πως είχε αφήσει το παράθυρό της ανοιχτό, αλλά επέμεινε πως το είχε αφήσει ελάχιστα και ζήτησε από τις συγκατοίκους της να χρησιμοποιήσουν το εφεδρικό κλειδί της για να μπουν στην κρεβατοκάμαρά της και να το κλείσουν.

Με το κλειδί στο χέρι και ντυμένες με ζεστά χειμωνιάτικα παλτό, οι δύο συγκάτοικοι μπήκαν στο δωμάτιο της Άσλιν – όπου το παράθυρο ήταν ορθάνοιχτο. Το χιόνι που έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε καλύψει τα πάντα στο υπνοδωμάτιο, προκαλώντας και κάποιες ζημιές. Το βίντεο δείχνει το κρεβάτι καλυμμένο τελείως με χιόνι και περίπου 3 πόντοι να σκεπάζουν το μεγαλύτερο μέρος του πατώματος. Καλυμμένα από χιόνι ήταν επίσης το γραφείο και η καρέκλα της Άσλιν όπως και κάποια άλλα αντικείμενα.

xioni-krevati-domatio_jpg

xioni-domatio-boston-patoma_jpg

Οι συγκάτοικοί της ήταν αρκετά βοηθητικοί ώστε όχι μόνο να κλείσουν το παράθυρο αλλά να αρχίζουν και να καθαρίζουν και το χάος που άφησε το χιόνι.

Το βίντεο, έγινε φυσικά viral με 2,3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 2 μόλις ημέρες.

Η Άσλιν είναι από την Καλιφόρνια γεγονός που δικαιολογεί και την αφέλειά της ως προς τη διαχείριση του χιονιού!

@therealsajj

the consequences of leaving your apartment window open during a boston blizzard

♬ Oh No - Kreepa