Οι πρωταγωνιστές του Charlie Bit My Finger, δηλαδή του μεγαλύτερου ίσως viral video όλων των εποχών, γίνονται ξανά viral με αφορμή τα 17α γενέθλια του YouTube


Καθώς το YouTube πλησιάζει τα 17 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας, πολλοί από τους πρώτους αστέρες του που έγιναν viral (με τα σημερινά δεδομένα) με τα βίντεο που ανέβαζαν και έκαναν τον ιστότοπο γνωστό είναι πολύ μεγαλύτεροι, σοφότεροι και πιο πλούσιοι.

Ίσως το μεγαλύτερο viral βίντεο που έχει υπάρξει ποτέ στον ιστότοπο είναι το, γνωστό στους περισσότερους από εμάς ως «Charlie Bit My Finger», δηλαδή «Ο Τσάρλι μου δάγκωσε το δάχτυλο».

Για πολλά χρόνια, κατείχε την πρώτη θέση ως το κλιπ με τις περισσότερες προβολές στο YouTube.

Το βίντεο, το οποίο είναι διάρκειας λίγο μικρότερης από ένα λεπτό, καταγράφει ένα οικογενειακό στιγμιότυπο όπου ο ενός έτους Τσάρλι δαγκώνει το δάχτυλό του τριών ετών αδελφού Χάρι Ντέιβις-Καρ.

Αν και το βίντεο προοριζόταν μόνο για να το δουν η οικογένεια και οι φίλοι, έγινε γρήγορα viral έχοντας τις περισσότερες προβολές στο YouTube.

Το βίντεο διάρκειας 56 δευτερολέπτων δείχνει τον Χάρι να αποφασίζει να βάλει το δάχτυλό του στο στόμα του Τσάρλι και στη συνέχεια σοκάρεται και εκπλήσσεται με αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια.

Μετά από 16 χρόνια, ο Χάρι και ο Τσάρλι είναι πλέον έφηβοι, όντες τα μεγαλύτερα αδέρφια των δύο αδερφών τους, του Τζάσπερ και του Ρούπερτ.

Αν και φαίνονται αγνώριστοι σήμερα, το βίντεο εξακολουθεί να παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή τους, αφού έδωσε στους γονείς τους την ευκαιρία να συντηρήσουν με άνεση την οικογένειά τους και να σπουδάσουν τα παιδιά.

Η οικογένεια έχει βγάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό, αλλά ποτέ δεν προέβη σε σπατάλες.

Βέβαια ο Τσάρλι και ο Χάρι αστειεύονται ότι θέλουν...να επενδύσουν τα κέρδη τους στη Ferrari.

Η μητέρα μάλιστα των τεσσάρων αγοριών παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Good Morning Britain πως δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν και τέταρτο παιδί, χωρίς την επιτυχία του video.

Πηγή: www.skai.gr