O 54χρονος Βρετανός ηθοποιός, Jason Statham, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας Αναλώσιμοι 4 (Expendables).


O 54χρονος Βρετανός ηθοποιός, Jason Statham, είναι ένας μόλις από τους σταρ του σινεμά που αυτές τις ημέρες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας χολιγουντιανής ταινίας Αναλώσιμοι 4 (Expendables). Και κατά πάσα πιθανότητα ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πως μια Θεσσαλονικιά θα του έκανε...καμάκι, το οποίο μάλιστα θα δημιουργούσε ένα ξεκαρδιστικό viral στα κοινωνικά δίκτυα!

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καταγράφει μια φαν του διάσημου ηθοποιού να του φωνάζει πόσο τον λατρεύει σε ξεκαρδιστικά greeklish, και αρχικά ανέβηκε στο TikTok.

Το βίντεο γυρίστηκε σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων και σε αυτό βλέπουμε τη φανατική θαυμάστρια του πρωταγωνιστή των Αναλώσιμων να εντοπίζει τον 54χρονο σταρ και να του φωνάζει: «Πραγματικά, θέλω να πεθάνω, να πέσω κάτω, down, down... I love you».

Ο Βρετανός ηθοποιός, αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν καταλαβαίνει και πολλά από όσα του λέει η θαυμάστριά του, φαίνεται στο βίντεο να χαμογελάει και να τη χαιρετά από μακριά.

@katerinatiri

#jasonstatham #foryou #foryoupage #fy

♬ πρωτότυπος ήχος - katerinatiri