Καταφέρνει και μπλέκει μέσα στα κολάζ του πολιτικά πρόσωπα με το ζωικό βασίλειο, φαγητά με διάσημα πρόσωπα, σκηνές από ταινίες με τις απλές καθημερινές συνήθειες όλων μας.


Η τέχνη του  Semih δεν έχει σκοπό να χωρίσει τον κόσμο που τον ακολουθεί σε δύο στρατόπεδα. Σε αυτούς που ζουν για τη φωτογραφία και στους άλλους, όμως είναι ξεκάθαρη η θέση του: ένα κολάζ έχει άλλη δυναμική. Μία δυναμική που η φωτογραφία δεν έχει. Ένα κολάζ είναι δύο συγκοινωνούντα δοχεία, χωράει μέσα δύο έννοιες που αντιμιλούν, βρίσκονται απέναντι και ταυτόχρονα ενώνονται. Αυτό προσπαθεί να κάνει και στα έργα του ο Semih. Άλλοτε δίνοντάς τους εντελώς κυνική διάσταση κι άλλες φορές προβληματίζοντας ή συγκινώντας.

Τα έργα του μόνο ρεαλιστικά δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Ο  Semih καταφέρνει και μπλέκει μέσα στα κολάζ του πολιτικά πρόσωπα με το ζωικό βασίλειο, φαγητά με διάσημα πρόσωπα, σκηνές από ταινίες με τις απλές καθημερινές συνήθειες όλων μας. Μπορεί να φαίνονται εξωπραγματικά αλλά σε καλούν για μία δεύτερη ανάγνωση...

aaokdkk

 

pakd dad dkda  aans  rty aar dif djf dfc ckf rtf djdas  aaokd aamns pss aaks aaf