Ξανά ζωντανεύει ήρωες που κάποτε μας νανούριζαν, μας έκαναν να σταματάμε να κλαίμε και να γκρινιάζουμε ενώ ήταν πάντα πρώτοι στα γενέθλιά μας πάνω σε καπελάκια και τούρτες


Μεγάλωσαν αρκετές γενιές, καμιά φορά στις περιόδους έντονης πλήξης καταφεύγουμε σε αυτά για παρηγοριά ενώ τα έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας κυρίως με την δεύτερη πιο αγαπημένη ώρα των παιδιών μετά το παιχνίδι, αυτή του φαγητου. Ο Samet Türkan ζει στη Κωνσταντινούπολη και αποφάσισε χρησιμοποιώντας τα μολύβια του να ξανά ζωντανέψει ήρωες που κάποτε μας νανούριζαν, μας έκαναν να σταματάμε να κλαίμε και να γκρινιάζουμε ενώ ήταν πάντα πρώτοι στα γενέθλιά μας πάνω σε καπελάκια και τούρτες. 

«Τα σχέδιά μου άρεσαν ιδιαίτερα από τους δασκάλους και τους φίλους μου. Περίπου 2-3 μήνες συνεχίζω δυναμικά και φτιάχνω σχέδια. Οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων είναι ένα θέμα με το οποίο δεν έχω καταπιαστεί ξανά, οπότε θα ήθελα να το δοκιμάσω», όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο boredpanda. Για την ιστορία ο  Samet μετρά ήδη 47.5k ακόλουθους στο Instagram ενώ διαθέτει και κανάλι στο YouTube. Τα σχέδιά του είναι ο ορισμός του έμφυτου ταλέντου αφού βλέποντας τα έργα του δεν θα εντοπίσεις έστω κι ένα που να παρεκκλίνει από το πώς έμοιαζαν οι ήρωες των κινουμένων σχεδίων, όπως τους έχουμε μάθει.  Αναμένουμε τους επόμενους μήνες να συναντήσουμε στο προφίλ του και αγαπημένες σκιτσαρισμένες φιγούρες μας από σειρές και ταινίες.

aakdc.jpg

 

aaiit.jpg

 

aatp.jpg

 

aaat.jpg

 

aatmg.jpg

 

aarpt.jpg

 

aamc.jpg

 

alps.jpg

 

aagry.jpg

 

aalks.jpg

 

aajs.jpg

 

aatkw.jpg

 

aatk.jpg

 

aabn.jpg