Φέτος επιβάλλεται να περάσεις τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

Θα ζήσουμε ξανά «γκανγκστερικά στοιχεία, δράση, έρωτα, ιδρώτα, πόθο, σπέρμα και αρκετό μαύρο χιούμορ»

Κείμενο: Κατερίνα Ανδρομιδά

Έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο λίγο πριν ρίξουν αυλαία οι κλειστοί κινηματογράφοι μια για πάντα (;) και μετά την ευχαριστηθήκαμε ακόμη περισσότερο στα θερινά σινεμά. Πώς αλλιώς λοιπόν θα μπορούσαμε να περάσουμε την καθιερωμένη ημέρα του έρωτα αν όχι με την  «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»; Η ταινία που κράτησε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος στις καρέκλες τόσο κόσμο κόβοντας κάθε λίγο και λιγάκι την ανάσα θα είναι διαθέσιμη μέσω της Viva.gr το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.  

Θα ζήσουμε ξανά «γκανγκστερικά στοιχεία, δράση, έρωτα, ιδρώτα, πόθο, σπέρμα και αρκετό μαύρο χιούμορ.» όπως περιγράφει χαρακτηριστικά τη ταινία του ο Γιάννης Οικονομίδης.  Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και σε Ultra HD ποιότητα (4K) δίνοντας την επιλογή αγγλικών υποτίτλων ή υποτίτλων για κωφούς και βαρήκοους.

 

 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες για την online προβολή της «Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς»

Τιμή εισιτηρίου: 5,50 ευρώ.
Η ταινία θα προβάλλεται στις 18.00 και στις 22.00. Ωστόσο ο θεατής θα έχει περιθώριο να την δει για άλλες τέσσερις ώρες μετά την ώρα έναρξης .

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης  

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας. Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα "Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικό εισόδου. (Αν δεν βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενά σας, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.) Ο κωδικός εισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας. Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση.

Προσοχή: Το video θα είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες εντός Ελλάδας.

Σημείωση: Με την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου παρέχεται η δυνατότητα εισόδου στην προβολή με τον μοναδικό κωδικό του εισιτηρίου σας έως και 4 ώρες μετά την έναρξη.

Εισιτήρια για τις 13/2 στις 18.00

Εισιτήρια για τις 13/2 στις 22.00

Εισιτήρια για τις 14/2 στις 18.00

Εισιτήρια για τις 14/2 στις 22.00