Ένα  φωτογραφικό πρότζεκτ-ωδή στις γάτες από την ''catograpger'', Marianna


Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σχέση μπορεί να έχει μία γάτα με ένα έργο τέχνης; Η Μαριάννα, η οποία συστήνεται δικαιωματικά ως ''catographer'', κατά τη διάρκεια της καραντίνας αποφάσισε να μπλέξει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο τον φάκελο που είχε φτιάξει, στον οποίο περιλαμβάνονταν πάνω από εκατό διαφορετικές γάτες, με διάσημους  πίνακες τέχνης. 

https://www.instagram.com/p/CKzK0jTpLS_/

Συγκεκριμένα, λίγο καιρό πριν κλειστούμε στα σπίτια μας, η Μαριάννα είχε αναλάβει το πρότζεκτ να φωτογραφίσει αφεντικίνες γάτων που εκτός από την αγάπη τους για αυτές, λάτρευαν και τα τατουάζ. Όμως, εξαιτίας της καταναγκαστικής καραντίνας αναγκάστηκε να διακόψει το πρότζεκτ, όπως εξηγεί στο Bored Panda. Παρόλα αυτά, δεν παρέδωσε τα όπλα και άρχισε να αξιοποιεί το φωτογραφικό υλικό που είχε συγκεντρώσει παντρεύοντάς το με πίνακες που όλοι ξέρουμε και δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα είχαν κάποιο connection με γάτες!

https://www.instagram.com/p/CJTuDdglMN3/

Το πρότζεκτ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και αστείο εκτός από πρωτότυπο. Οι γάτες είναι έτσι κι αλλιώς αρκετά χαριτωμένες ενώ πολλές φορές κερδίζουν τη καρδιά μας μέσα από το πόσο αστεία φέρονται... όταν πεινούν, όταν έχουν ανάγκη από χάδια και κυρίως όταν τις βρίσκουμε να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους power nap στα πιο άβολα σημεία του σπιτιού. Πιθανότατα βλέποντας τις φωτογραφίες της Μαριάννας, να εμπνευστείς από το δημιουργικό εγχείρημα που σκάρωσε και να μπεις στον πειρασμό να ψάξεις αντιστοιχίες της δικής σου γάτας στον κόσμο της τέχνης.

https://www.instagram.com/p/CKrdVgOFmZN/

 

https://www.instagram.com/p/CKjvT6NF_ia/

 

https://www.instagram.com/p/CKb_-TElB0i/

 

https://www.instagram.com/p/CKUSAs8lLuz/

 

https://www.instagram.com/p/CKMjp77lbLz/

 

https://www.instagram.com/p/CKEzDtUlkBU/

 

https://www.instagram.com/p/CJ9J1FIBACS/

 

https://www.instagram.com/p/CJ1bxfBFiG-/

 

https://www.instagram.com/p/CJtmkcyFnLR/