Δίνουμε ζωή στις φετινές γιορτές, ακόμη κι αν οι συνθήκες μοιάζουν να μην το επιτρέπουν


Οι παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς συνήθως μας έβρισκαν κάπου έξω ή στη καλύτερη περίπτωση αρκετή μακριά από τη πόλη μας. Φέτος, μας βρήκε εκεί που περάσαμε όλο το 2020, στο σπίτι μας. Επειδή όμως η είσοδος στον κόσμο της τέχνης μπορεί να γίνει από όπου κι αν βρισκόμαστε, κυρίως λόγω των δυνατοτήτων που μας προσφέρει το live streaming, έτσι αυτή τη γιορτινή συνθήκη θα τη περάσουμε και πάλι διασκεδαστικά.

Για απόψε, έχουμε αρκετές εκδηλώσεις και συγκεκριμένα φεστιβάλ να παρακολουθήσουμε για να νιώσουμε ξανά πως είναι να βλέπεις διαφορετικούς κόσμους ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Δύο δήμοι, δύο μουσεία και δύο φεστιβάλ είναι γεροί ανταγωνιστές της βαρεμάρας που μας έχει όλους κατακλύσει αυτές τις γιορτές, με τις εκδηλώσεις που έχουν ετοιμάσει οι καλλιτέχνες για εμάς. Οι επιλογές πολλές και ενδιαφέρουσες, οι περισσότερες μάλιστα χωρίς κανένα κόστος. Τις περισσότερες φορές είναι στο χέρι μας να δώσουμε ζωή στις στιγμές, ακόμη κι αν οι συνθήκες φαίνεται να μην το επιτρέπουν...

Δες τις επιλογές:

 

«Μετακίνηση 7» – Δημοτικό Θέατρο Περαιά

Το νέο καλλιτεχνικό πρότζεκτ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αποτελείται από μια σειρά online βίντεο του εικαστικού και video designer Παντελή Μάκκα, με τη συμμετοχή 7 δημιουργών συνεργαζόμενων με το ΔΘΠ: Σίμος Κακάλας, Λευτέρης Γιοβανίδης , Τάκης Τζαμαργιάς, Πατρίσια Απέργη, Δημήτρης Καραντζάς – Φοίβος Δεληβοριάς, Ζωή Χατζηαντωνίου και Άντζελα Μπρούσκου. Κάθε βίντεο θα αναρτάται στο επίσημο κανάλι του ΔΘΠ στο youtube, κάθε Τρίτη.

Τετάρτη 30/12
Διαθέσιμο όλο το 24ώρο
Δωρεάν
Δείτε το 6ο βίντεο της Ζωής Χατζηαντωνίου