6 ιδέες για να κάνεις χαρούμενους τους φίλους σου και όσους το έχουν ανάγκη


Αυτή η χρονιά δεν ανέδειξε μόνο την ύψιστη ανάγκη να έχουμε υγεία, αλλά φανέρωσε και μία άλλη εξίσου σπουδαία. Την ανάγκη για προσφορά και αλληλεγγύη. Σε μία εποχή που τίποτα πια δεν είναι ίδιο με πριν, και δεν αναφερόμαστε στις καταναλωτικές ανάγκες του κόσμου, αλλά στη σημασία που είχε για πολλούς (κατά βάθος για όλους) να μοιραζόμαστε τα πάντα και να ζούμε ο ένας μέσα από τον άλλον, σ' αυτή τη χρονική στιγμή λοιπόν οι φιλανθρωπικές οργανώσεις και τα ιδρύματα χρειάζονται τη συμβολή όλων μας.

Οι περισσότερες οργανώσεις στηρίζονται αποκλειστικά στους δικούς τους ώμους και προσπαθούν χωρίς καμία οικονομική στήριξη να καταφέρουν και τη περίοδο της πανδημίας (μετά τη κρίση) να παραμείνουν ζωντανοί και να συνεχίσουν το έργο που προσφέρουν τόσα χρόνια στη κοινωνία. Τις ευκαιρίες που έδωσαν μόνο εκείνοι σε ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα άλλο για πατρίδα τους πέρα από τον εαυτό τους, τους δρόμους που άνοιξαν σε ομάδες που διαφορετικά θα είχαν αποκλειστεί από το κοινωνικό ιστό. Δεδομένης της κατάστασης, οι δράσεις που πραγματοποιούνταν άλλοτε για τη συγκέντρωση χρημάτων δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα φέτος, με αφορμή τις γιορτές. Επομένως, τα ηλεκτρονικά μαγαζιά e-shop των εκάστοτε ιδρυμάτων είναι ο μόνος τρόπος για να στηρίξουμε όσο μπορεί ο καθένας μας τη προσπάθειά τους για να επιβιώσουν και στη πανδημία...

Κοσμήματα, είδη διακόσμησης για το σπίτι, ρούχα και διάφορες άλλες όμορφες χειροποίητες δημιουργίες σε περιμένουν για να τα επεξεργαστείς με την ησυχία σου και να αποφασίσεις ποιό θα επιλέξεις για τον δικό σου κύκλο!

Παρακάτω ακολουθούν κάποιες προτάσεις που μπορείς να ρίξεις μία ματιά για να πάρεις ιδέες..

1.Φούτερ (Αρκτούρος)

agpp.jpg

 

2. Θήκη κινητού (Greenpeace)

agrpp.png

 

3. Καδράκι (Αμυμώνη)

akdr.jpg

 

4. Κολιέ (Παιδικά Xωριά SOS)

agr.jpg

 

5. Μαξιλάρια (Make-A-Wish)

mkws.jpg

 

6. Χειροποίητο δεντράκι από το ARTεμείς  (ΕΛΕΠΑΠ)

artel.jpg