Όλες οι δωρεάν (και μη) εκδηλώσεις για σήμερα στην Αθήνα


Αν έχεις πλήξει τόσο ώστε να μη σου δίνει καν κουράγιο η ιδέα ότι αύριο είναι Παρασκευή, μπορείς να τρενάρεις τα χειρότερα από σήμερα αρκεί να προλάβεις  να ''κλείσεις'' και να ενημερώσεις σύντομα τη παρέα σου για τις σημερινές εκδηλώσεις που τρέχουν στην Αθήνα.

Ανάλογα με τις εσωτερικές σου ανάγκες μπορείς από το να βρεθείς να τρέχεις στο running team του Νιάρχου μέχρι να πιείς τσίπουρο στους Αταρ Του Ταρ ακούγοντας τη ρεμπέτισσα Ιουλία Καραπατάκη. Αν πάλι έρχεσαι από βαριά εβδομάδα και δεν είσαι για πολλά, το drive-in στο ΟΑΚΑ είναι μονόδρομος (κυριολεκτικά) για εσένα. 

Πες ένα ευχαριστώ που ζεις σ' αυτή τη πόλη που δεν ησυχάζει ποτέ και τσέκαρε τι επιλογές έχεις για απόψε...

SNFCC Running Team στο ΚΠΙΣΝ

snf.jpg

Στην ομάδα του SNFCC Running Team συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο άθληση και διασκέδαση! Ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, βελτιώνουν τις ατομικές σας επιδόσεις και τις ικανότητές σας στην αερόβια άσκηση, ενώ εσείς ανακαλύπτετε κάθε γωνιά του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, τρέχοντας!
Πέμπτη 15/10, 18:30-20:00
Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Ηλικίες από 15 ετών και άνω
Είσοδος Ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή.

 

«Yearning the truth»: Έκθεση ζωγραφικής στην Evripides Art Gallery

evr.jpg

Η Evripides Art Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του ζωγράφου Κωνσταντίνου Νίκου με τίτλο «Yearning the truth»  Ο τίτλος της έκθεσης υποδηλώνει την εσωτερική ανάγκη του δημιουργού, για την κατάργηση των ψευδαισθήσεων και την αποκάλυψη της αλήθειας. Τα τοπία του Κωνσταντίνου Νίκου αιχμαλωτίζουν το μάτι και αφυπνίζουν τις συνειδήσεις. Δίνει εικόνα σε ένα κόσμο που υπάρχει πέρα από τις πέντε αισθήσεις, στον εσωτερικό κόσμο.
Πέμπτη 15/10, 11:00-20:30
Evripides Art Gallery, Ηρακλείτου 10 & Σκουφά Κολωνάκι, Αθήνα
Πληροφορίες-Κρατήσεις: Τηλ. 210 36 15 249 / 210 36 15 909 /
 www.evripides-art.gr

 

Οι Αταρ Του Ταρ στο Galata Gazi

Η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Άγης Παπαπαναγιώτου στην κιθάρα και το τραγούδι και ο Σωτήρης Τσόγκας στο μπουζούκι και το τραγούδι, έρχονται κάθε Πέμπτη στο Galata Gazi, για βραδιές γεμάτες με ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά.
Πέμπτη 15/10, 20:30
5€
Galata Gazi, Τριπτολέμου 8, Αθήνα

 

Προβολές ταινιών στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ

drivein.jpg

Το City Drive-in συνεχίζει να υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες, δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για το κοινό το οποίο απολαμβάνει την εμπειρία του drive-in μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο ταινίες: Στις 20:30 την ταινία The Hunt και στις 22:45 την ταινία Η Σιωπή Των Αμνών.
Πέμπτη 15/10, 20:30, 22:45
5-14€
OAKA, Κηφισίας 37, Αθήνα

 

Φαίδρας Έρως, της Σάρα Κέιν στο Μπάγκειον

faidraserw.jpg

Μια σύγχρονη πρωτότυπη εκδοχή της ιστορίας της Φαίδρας, της Σάρα Κέιν, υπό την ρηξικέλευθη ματιά της Άντζελας Μπρούσκου, με μακρινές επιρροές από την ελληνική μυθολογία, αλλά και τον Σενέκα. Μια τολμηρή και προκλητική αναθεώρηση του μύθου μέσα από το εμμονικό και καταστροφικό πάθος της Φαίδρας για τον θετό γιο της Ιππόλυτο.
Πέμπτη 15/10, 21:00
5-15€
Μπάγκειον, Πλατεία Ομονοίας 18, Αθήνα