Εκτός αν δεν τρέμεις τα έντομα και τα λιοντάρια


''Ζωγράφιζα από όταν ήμουν παιδί αλλά ποτέ δε περίμενα ότι θα φτάσω ως εδώ''. Αυτή είναι η πρώτη δήλωση του Sergio Odeith σε συνέντευξή του στο Bored Panda σχετικά με τη τέχνη του. Τα λόγια, όμως, πραγματικά δεν μπορούν να καλύψουν με κάνενα τρόπο το εύρος του ταλέντου αυτού του καλλιτέχνη. 

Θα λέγαμε ότι έφερε ένα καινούριο είδος γκράφιτι στον κόσμο του γκράφιτι. Διότι, αποκλείεται να πέτυχες μέχρι στιγμής στη ζωή σου κόκορα έτοιμο να σου μιλήσει σε κάποιο βαγόνι του ΗΣΑΠ, ή λύκο έτοιμο να σου χιμήξει στο στενό κάποιας πολυκατοικίας, μα φυσικά ούτε κατσαρίδα έτοιμη για εξόρμηση... πάνω σου.

BwAGkDCHE42-png__700.jpg

BxaK4OIHrv--png__700.jpg

Ναι, τόσο τρομακτική μα αξιοθαύμαστη είναι η τέχνη του Sergio. Η τεχνική της 3D παρουσίασης των έργων του σίγουρα συντελεί σε αυτό το αποτέλεσμα, το σχεδόν ακαριαίο. Γιατί, δεν γίνεται να μη πάθεις ταχυκαρδία ή έστω να δεις αστεράκια όταν ανταμώσεις στο δρόμο σου ένα γιγαντιαίο δεινόσαυρο. Γίνεται;

street-art-realistic-graffiti-sergio-odeith-131-5f6b01f4a5fbf__700.jpg

Ο Sergio,μπορεί να μη μιλάει πολύ αφού προτιμά να μας αποστομώνει με τις ιπτάμενες πασχαλίτσες-θεριά και άλλα θηρία του αλλά όταν μιλάει, έχει πράγματα να πει. Και η συμβουλή που θα έδινε σε κάποιον που τώρα αρχίζει δειλά δειλά να πιάνει σπρέι είναι η εξής: ''Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά, κυνήγα τα όνειρά σου και ποτέ μη τα παρατάς''.

Για την ιστορία, ο Sergio μετράει πάνω από 774 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και παρακάτι 330 χιλιάδες στο Facebook. Μη μου πεις ότι δεν τους αξίζει;

street-art-realistic-graffiti-sergio-odeith-119-5f6af95e94744__700.jpg

 

Bx-RDtQgeDG-png__700.jpg

 

Bu4SaihHkTf-png__700.jpg

 

street-art-realistic-graffiti-sergio-odeith-111-5f6af40ba0ce7__700.jpg