Την Κυριακή έχει 4ωρη διαδικτυακή συναυλία με άρωμα από Πλατεία Βαρνάβα

γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής σε Facebook και YouTube

Κείμενο: Κατερίνα Ανδρομιδά

Ζωντανές ή μαγνητοσκοπημένες συναυλίες – από κλασική, jazz, παραδοσιακή μέχρι pop, rock και funk- πρόκειται να μάς μεταφέρουν φέτος στα πιο εμβληματικά μα και…απρόσμενα σημεία ολόκληρης της γηραιάς ηπείρου!

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτά και η πλατεία Βαρνάβα, ένα μουσικό σημείο συνάντησης που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία έντεκα χρόνια, με τις ζωντανές συναυλίες προς τιμήν της Ημέρας της Μουσικής.

DSC4742.jpg

 

971670_294171224051969_22588500_n.jpg

 

giorth-mousikhs-plateia-varnava_7733.jpg

Φέτος, όμως τα δεδομένα αλλάζουν, μαζί και οι συνήθειές μας, παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν θα εμποδίσει τη μουσική να ακουστεί!

Αντί για τις καθιερωμένες ζωντανές συναυλίες στην Πλατεία Βαρνάβα, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια μαγνητοσκοπημένη, τετράωρη συναυλία σε ταράτσα της περιοχής, η οποία θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Facebook και στο YouTube. Την ίδια στιγμή, τα μαγαζιά που βρίσκονται στην πλατεία και όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τη διοργάνωση, θα προβάλλουν την συναυλία μέσα από οθόνες.

Τα ονόματα που συμμετέχουν είναι οι Lia Hide, η Ειρήνη Σκυλακάκη, ο Φώτης Σιώτας, οι Swinglejam Duet και οι Centinela Duet μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου