Για σένα που έχεις παιδιά,τα τατουάζ σου!

Σχέδια από ταινίες, βιβλία, δίσκους και αλλού...

Κείμενο: Κατερίνα Ανδρομιδά

Τα πρωινά της Δευτέρας στο μετρό αφού δεν μπορείς να σηκώσεις τα μάτια σου από τη νύστα όχι μόνο  μέχρι τον ουρανό αλλά ούτε μέχρι το κόκκινο διάγραμμα των στάσεων, το πεδίο όρασής σου είναι αφιερωμένο μεταξύ συρμού και αποβάθρας.

Σκισμένα βανς, γόβες –κόθορνοι, εκκεντρικά sneakers και ξαφνικά ξεπροβάλλει χωρίς να προλάβεις να την αποκρυπτογραφήσεις η μορφή του Βαν Γκογκ σε κάποιον ανθρώπινο αστράγαλο.

avan.jpg

Τατουάζ...

Μια κουλτούρα τόσο παρεξηγημένη και συνάμα γοητευτική.

Τότε που χτύπησες το πρώτο τατουάζ κρυφά από τους γονείς σου και σκαρφίστηκες  πρακτικές συνωμοσίας για να κρύψεις το κλειδί του σολ στο καρπό σου.

Λέω για τότε που είχε γίνει δεύτερο δέρμα σου εκείνο το μεγάλο ρολόι, αυτό που  πετάγεται από μέσα ο κούκος.

Ή εσύ που έχεις σχεδιάσει στο μπράτσο σου τον Τσε Γκεβάρα προσποιήθηκες σίγουρα ότι κρύωνες μέσα Αυγούστου στο σπίτι της γιαγιάς σου φορώντας 24/24 ζακέτα.

Μπορεί η οικογένειά σου να κρύβει στο dna της μια τζούνιορ Ελένη Λουκά, όμως, εσύ δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από τη μεγάλη σου λατρεία για τα τατουάζ.

Κι εδώ σου έχουμε μερικές ιδέες από το μακρινό Ισραήλ.

Ο Eden Kozokaro είναι tattoo artist και σου ‘’συστήνει΄’’ μια σειρά από μικροσχέδια που έχει αντλήσει από τον κόσμο των τηλεοπτικών σόου, των βιβλίων κόμικ, από ταινίες και μουσική.

atat.jpg

 

aaat.jpg

 

aati.jpg

 

aaath.jpg

 

aatu.jpg

 

aatr.jpg

 

aaet.jpg]

 

aaetg.jpg

 

aast.jpg

 

aaart.jpg

 

aaartp.jpg

 

aald.jpg

 

aanim.jpg

 

aarr.jpg

 

aaert.jpg

Αν τρελάθηκες, ακολούθησέ τον και θα βρεις και άλλα ιδιαίτερα σχέδια https://www.instagram.com/kozo_tattoo/

Και μη ξεχαστείς!

Αν μέχρι τον Σεπτέμβρη ο κορωνοϊός έχει βαρεθεί την αποστολή του θα ανταμώσουμε στο 14ο Athens International Tattoo Convention στο γήπεδο TAE KWON DO στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου!