Coronavirus Love is in the air!


Με όπλο τον φωτογραφικό της φακό, η Arina Voronova,βγαίνει στους δρόμους της -επίσης χτυπημένης από τον κορωνοϊό- Νέας Υόρκης και κάνει κάτι πραγματικά γοητευτικό...

''The Act of Love'', είναι ο τίτλος με τον οποίο χρίζει  το φωτογραφικό πρότζεκτ που έχει βάλει σε εφαρμογή, στο οποίο προ(σ)καλεί διάφορους πεζούς πολίτες να ανταλλάξουν φιλιά μεταξύ τους (φορώντας μάσκα βεβαίως)!

Ποιό το μήνυμα της αποστολής;

«Όσο οι γιατροί ανά τον κόσμο παλεύουν να βρουν μια θεραπεία για τον ιό, το μόνο που εμείς, οι άνθρωποι, μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε αγάπη και στήριξη στους συνανθρώπους μας.»

Όπως είπε η ίδια  «Ο κόσμος μας απειλείται καθημερινά από τις ειδήσεις για τα νέα κρούσματα του κορονωϊού. Αλλά οι αντιδράσεις μας είναι ακόμα πιο απειλητικές,», προσθέτοντας ακόμη  «Η Chinatown παραμένει άδεια, μιας και οι Νεοϋορκέζοι την αποφεύγουν. Ο ρατσισμός προς τους πολίτες ασιατικών χωρών έχει αυξηθεί σε τρομακτικό βαθμό.»

Τη στιγμή που μιλάμε, γύρω στις 500 φωτογραφίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στο πρότζεκτ μέχρι στιγμής, έχουν αφισοκολληθεί σε διάφορα σημεία της Νέας Υόρκης.

Και ποιό το προφίλ των ανθρώπων αυτών;

arinavoronovaena.jpg

«Απλά ήθελα απλούς καθημερινούς ανθρώπους για να δείξουν την ποικιλία της Νέας Υόρκης, άνθρωποι όλων των φύλων, κάθε είδους σχέσης, κάθε εθνικότητας, όλα τα είδη αγάπης»  όπως είπε η Arina.

Το The Act of Love περνάει ένα διπλό και σπουδαίο μήνυμα σ'αυτή τη κρίσιμη κατάσταση: αλληλεγγύη και προστασία!

Πάρε μια γεύση..

https://www.instagram.com/p/B90aD6eHfzu/

https://www.instagram.com/p/B9wVVTMlTNG/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9ncQYMBvtU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9wUjpMFcpa/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9p6S_rhCZH/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9p5nIAh6o6/?utm_source=ig_embed