Καραντίνα; Count your blessings


Αν κατέβασε ρολά το αγαπημένο σου music bar ,αν κλαις πάνω από τα εισιτήρια που είχες αγοράσει για το live που τελικά αναβλήθηκε..

Αν η μουσική είναι για εσένα τόσο απαραίτητη όσο οι κοσνέρβες και ο τραχανάς που έτρεξαν να αγοράσουν όλοι από τα ράφια στο άκουσμα ‘’Πανδημία –Μένουμε Σπίτι’’, τότε πρόσθεσε τώρα στα αγαπημένα σου το https://www.stageit.com/site/landing.

Ένα σωτήριο (για αυτές τις μέρες) site, που σίγουρα θα λατρέψεις ,σου προσφέρει την εμπειρία παρακολούθησης διάφορων live shows καλλιτεχνών ..

Αυτό ήταν το πρώτο ευχάριστο της ημέρας!

Πάμε στα επόμενα...

Σου φτιάξαμε μια λίστα με όλα τα ονόματα συγκροτημάτων/καλλιτεχνών που αυτές τις μέρες κατακλύζουν τα social media με live αναμεταδόσεις -και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων- ειδικά για σένα...

Μετά από αυτή τη λίστα δεν έχεις λόγο να μαραζώνεις που μένεις μέσα,πίστεψέ με....

  1.Ο Luke Combs έρχεται στο..Instagram για να μας τραγουδήσει κάτι καινούριο που ετοίμασε.

lukecombs.jpg

Μη το χάσεις!

  2.

youngfablesss.jpg

Οι Young Fables δίνουν λάιβ στο Facebook για καλό σκοπό. Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρώσουν θα διατεθεί στον οργανισμό  ‘’ Mountain Fuels on Wheels’’. Η ανάρτησή τους  στο Facebook  για τον οργανισμό συγκινεί.. Το COVID-19 επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους, ειδικά τους πρεσβυτέρους μας"..."Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός είναι πολύ κοντά στις καρδιές μας".

  3.Κρατηθείτε!Ο Garth Brooks ανακοίνωσε ότι θα παίξει στο εβδομαδιαίο show ‘’Inside Studio G’’.

grathbrooks.jpg

Τι λες για αυτό;

  4. SOS! Ο Chris Martin από τους Coldplay μέσω Live-streaming στο Instagram!

coldplay.jpg

Ά χ α σ τ ο!

  5. Η Katharine McPhee μαζί με τον σύζυγό της David Foster μας έκαναν challenge..στο Instagram, να της προτείνουμε τραγούδια!

fostphee.jpg

Ακόμη εδώ είσαι;

  6. Αν μέχρι τώρα δεν αγαπούσες το πιάνο, τώρα δεν έχεις δικαιολογία. Η Pink σου παραδίδει μαθήματα πιάνου στο Instagram!

pink.jpg

  7.There is..a house..in Charming  town..

white.jpg

Σωστά μάντεψες! Ο Jake Smith στις 5 Απριλίου θα μας χαρίσει μια συναυλία –πρόβα για τα αυτιά μας εν όψει του επερχόμενου νέου άλμπουμ ‘’On The Widow’s Walk’’ που θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου!

Με τέτοια λίστα δεν χρειάζεσαι τίποτα από το σούπερ μάρκετ..