Αυτό το υπέροχο δάσος μπαμπού στο Κιότο θα σου χαρίσει μια μοναδική εμπειρία

Αν ψάχνεις να κάνεις ένα ταξίδι ζωής, αν θέλεις να πας κάπου μακριά να γνωρίσεις άλλους πολιτισμούς, η Ιαπωνία είναι μια καλή επιλογή για πολλούς λόγους. 

Κείμενο: Μαριέτα Χριστοπούλου

Αν ψάχνεις να κάνεις ένα ταξίδι ζωής, αν θέλεις να πας κάπου μακριά να γνωρίσεις άλλους πολιτισμούς, η Ιαπωνία είναι μια καλή επιλογή για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς ακούει στο όνομα Bamboo Forest. Είναι ένα μοναδικό δάσος, στο Κιότο, το οποίο θα σου χαρίσει μια μοναδική εμπειρία. 

Αναπτύχθηκε από την βασιλική οικογένεια της χώρας, Χάτα, για το κυνήγι του αυτοκράτορα. Σήμερα, αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών, και δεν υπάρχει λόγος να απορεί κανείς γιατί. Οι εικόνες χρηστών στο Ιnstagram, μιλούν από μόνες τους. Αυτό, ωστόσο, που δε μπορεί να ματαφερθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι η αίσθηση όταν περπατάει κανείς ανάμεσα σε αυτά τα θεόρατα μπαμπού και ακούει τη... μουσική που βγάζουν. 

Όλο αυτό το θαύμα της φύσης απέχει 30 λεπτά από το Κιότο, και μπορείς να το γυρίσεις τόσο με πόδια όσο και με ποδήλατο ή άμαξα. Πάρε τη φωτογραφική στο χέρι και ετοιμάσου για μοναδικά στιγμιότυπα, με κιμονό, ναούς της ιαπωνικής παράδοσης και απέραντο φυσικό κάλλος. 

View this post on Instagram

綺麗✨ #japan #arashiyama #bambooforest

A post shared by 𝒮𝑜𝓃𝒾𝒶 (@sonia.ue) on

View this post on Instagram

bamboo forest #bvjapan2017

A post shared by Bence (@bencesegek) on