Οι υπεύθυνοι της εφαρμογής προσθέτουν ένα νέο feature με σκοπό να ικανοποιήσουν τους χρήστες τους


Μέσα στον κακό χαμό της αρνητικής δημοσιότητας που λαμβάνει το Facebook και το Snapchat τον τελευταίο καιρό, υπάρχει μία ακόμα εφαρμογή που… βαστάει γερά!

Το Instagram ίσως να είναι και η πλατφόρμα που αγαπάει ο περισσότερος κόσμος να χρησιμοποιεί και γι’ αυτό και οι υπεύθυνοι φροντίζουν να «ακούνε» καλά τα παράπονα που έχουν οι users.

Πρόσφατα λοιπόν, το Instagram ανακοίνωσε ότι θα βελτιώσει την ροή του “News Feed” των χρηστών της πλατφόρμας. Αυτό συμβαίνει καθώς πολλοί ήταν οι users που παραπονέθηκαν για το γεγονός ότι όταν προσπαθούν να «σερφάρουν» μέσω της πλατφόρμας, το υλικό που εμφανίζεται στις οθόνες τους είναι…. «μπαγιάτικο». Η σειρά των εμφανίσεων του News Feed λοιπόν, έχει κάνει τους χρήστες του IG να παραπονιούνται με το γεγονός ότι «χάνουν» τα πιο πρόσφατα posts που ανεβάζουν οι υπόλοιποι χρήστες.

Πριν περίπου 2 χρόνια, το Instagram είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει έναν συγκεκριμένο αλγόριθμο ο οποίος θα επέτρεπε να βλέπει κανείς τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες στο News Feed του, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται δημοσιεύσεις από δύο, τρεις ή και περισσότερες μέρες πριν.

Παρόλα αυτά, αυτό δεν είναι αρκετό για τους users, με αποτέλεσμα να κάνει το Instagram να «ψάξει» καλύτερη λύση για να διευθετήσει το θέμα αυτό.

Εκπρόσωπος αποκάλυψε λοιπόν, ότι σύντομα με την νέα αναβάθμιση της εφαρμογής, στην πλατφόρμα θα υπάρχει ένα νέο κουμπί, το “New Posts” με το οποίο οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν μόνοι τους την αρχική τους σελίδα.

Με αυτή την αλλαγή που θα λύσει το πρόβλημα που ενοχλούσε αρκετό κόσμο, οι υπεύθυνοι του Instagram αποδεικνύουν ότι νοιάζονται για τους χρήστες και τις επιθυμίες τους, με σκοπό να απολαμβάνουν στο μέγιστο την εφαρμογή.

Κεντρική φωτό: Pixabay